Žao joj je

Oglasila se trenutno najomraženija preljubnica na svijetu koja polako ostaje bez svega

Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian (Foto: AFP) Galerija

Jordyn Woods karijeru je stvorila na bliskom prijateljstvu s Kylie Jener i obitelji Kardashian.

Biti Jordyn Woods ovih dana definitivno nije lako.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Postala je zvijezda Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Mlada plus-size manekenka karijeru je stvorila na bliskom prijateljstvu s Kylie Jener i ostalim sestrama Kardashian. Kylie joj je navodno platila uljepšavanje kod plastičnog kirurga, Jordyn je s njom živjela u vili te putovala svijetom, a zatim je izbacila i svoju kolekciju šminke, reklamirala donje rublje i slično zahvaljujući novonastaloj popularnosti te podebljala svoj bankovni račun.

A sada će čini se ostati bez potpore najpoznatije reality obitelji na svijetu, jer se uplela u preljubnički skandal s dečkom jedne od sestara Kardashian o kojem se jednostavno ne prestaje pisati. Radi se o košarkašu Tristanu Thompsonu s kojim se navodno potajno viđala čak mjesec dana dok je on još službeno bio u vezi s majkom svoje kćerkice True, Khloe Kardashian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

A sve se saznalo prošle nedjelje nakon što je Jordyn stigla na zabavu koju je organizirao Tristan, a on je zamolio uzvanike da uklone mobitele ili u protivnom da napuste zabavu. Prema izjavama očevidaca, duo čitavu večer nije skidao ruke jedno s drugoga, a Jordyn je zabavu napustila u ranim, jutarnjim satima.

Cijeli klan Kardashian odmah je otpratio preljubnike na društvenim mrežama, Jordyn je ekspresno iselila iz vile svoje prijateljice, a i Khloeine bliske prijateljice koriste svaku priliku kako bi joj javno poručile što misle o njoj. Također, internet je prepun šala na njezin račun, pa vjerujemo kako joj nitko trenutno ne zavidi na situaciji u kojoj se našla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Iako se vratila kući mami te se povukla s društvenih mreža, Jordyn se ipak pojavila u javnosti te prekinula šutnju, a radilo se o jednom eventu u Los Angelesu na kojem je predstavila liniju umjetnih trepavica sa svojim potpisom. "Uz sve što se događalo, znate da je to bilo stvarno, a Eylure je bio super stvaran. Ovo je bio projekt na kojem smo radili više od 9 mjeseci, pa se nadam da ćete u trepavicama uživati koliko i ja", poručila je okupljenom mnoštvu koje joj je zapljeskalo.

Ipak, sama se nije oglasila na svojim društvenim profilima, već su to učinile beauty blogerice koje su bile na spomenutom eventu. Mlada manekenka tom prilikom odabrala je srebrni kombinezon te nije skidala osmijeh s lica, dok upućeniji izvori tvrde kako je Kylie slomljena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Kylie je izgubila pola svog svijeta. Jako je uzrujana, jer je potpuno vjerovala Jordyn." No dio javnosti smatra kako je ovo samo još jedan izmišljeni skandal koji je trebao od Kardashiana, ali i Jordyn te Tristana napraviti još veće zvijezde. A zna se kako s većom slavom dolazi i veća zarada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Ipak, tvrtka s kojom je surađivala Jordyn na liniji trepavica već ih je ponudila po nižoj cijeni nego što je planirano, a ne znamo ni koliko će razumijevanja za još jedan skandal imati Tristanovi šefovi, kojima navodno od samog početka nije bilo drago što se spetljao s Kardashiankom. Također, šuška se kako Jordyn na sve načine pokušava doći do Kylie i Khloe te ostatka obitelji kako bi im se ispričala i ispravila stvari, no to joj baš ne polazi za rukom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Šuška se i kako je Jordyn u vrijeme dok se petljala s Tristanom bila u vezi s košarkašem Devinom Bookerom koji ju je odmah ostavio.

Khloe je bijesna na nju, a otkad je izbio skandal, tijekom oba pojavljivanja u javnosti nije se niti trudila nasmijati, jer vjerujemo kako joj do smijeha niti nije. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić u vjenčanici u kojoj će se udati (FOTO: Privatni album) Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Celebrity Sjećate se Aleksandre Grdić? Bivša misica nekad sklona skandalima čeka treće dijete

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Celebrity Oproštaj od Šabana u Beogradu: ''Teško je prihvatiti istinu, ti si bio pjevač za sva vremena, putuj s anđelima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene