Riječ je o vili Johnnyja Deppa u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu koju je kupio 1995., a ima 10 kupaonica i osam spavaćih soba.

Galerija


Johnny Depp (57) ove godine je doživio već drugu provalu u svoju vilu vrijednu 19 milijuna dolara, a muškarac, koji je prekršio zakon, učinio je dvije neobične stvari.

Vezani članci Amber Heard - 2 Veselila se krahu karijere svog bivšeg, a sad će ona izletjeti iz akcijskog hita? Peticija protiv nje obara rekorde Johnny Depp Maknut iz nastavka hit-filma: Žena ga optužila za nasilje, bivše tvrde da je divan čovjek, a i sam se oglasio

Kako piše TMZ, policija je stigla u glumčevu kuću u četvrti Hollywood Hills u Los Angelesu nakon što je njegovo osiguranje vidjelo da je netko provalio. Čovjek, koji je upao u vilu, tuširao se u jednoj od 10 kupaonica kada su došli policajci. 

Morali su srušiti vrata kada je muškarac odbio otključati ih. TMZ je izvijestio da je provalnik osim tuširanja iskoristio i priliku da popije piće iz Deppovog ormarića. Navodno je riječ o beskućniku i završio je u pritvoru zbog krivičnog djela vandalizma zbog uništenih vrata. 

TMZ piše da Johnny u trenutku provale nije bio u vili, a navodno je beskućnik viđen kako se šeta u blizini dvorišta pokraj bazena prije nego što je ušao u glumčev dom. Policiju je upozorio na to Deppov susjed. 

Sve to se dogodilo dva mjeseca nakon što je nepoznata žena pokušala provaliti u Johnnyjevu kuću, no pobjegla je kada se oglasio alarm. No policajci su je sreli u susjedstvu i povezuju ju s još jednom provalom. 

Vilu, u kojoj se dogodila druga provala, Depp je kupio 1995. za 1.8 milijuna dolara i ima osam spavaćih soba te se nalazi na imanju koje se prostire na četiri hektara. 

Inače, Johnny se posljednjih mjeseci našao u problemima jer je početkom studenog prošle godine izgubio tužbu protiv tabloida The Sun i bivše žene Amber Heard. Zbog toga je bio prisiljen odustati od uloge u trećem dijelu filma "Čudesne zvijeri". 

Produkcijska kuća Warner Bros. brzo je našla zamjenu Deppu i angažirala danskog glumca Madsa Mikkelsena poznatog po ulozi psihijatra u popularnoj seriji "Hannibal". Mads će utjeloviti zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda umjesto kolege, a glasine o tome su kružile tjednima.

Johnny je izgubio tužbu protiv tabloida The Sun i Amber za klevetu. Naime, britanski je medij tvrdio da je on bio nasilan prema nekadašnjoj supruzi, a zbog toga je glumac digao tužbu i protiv Amber. Britanski sud je donio presudu u korist izdavača i Heard unatoč dokazima koje je Depp predočio da je manekenka bila nasilna prema njemu.

Glumac je priložio snimke na kojima se čuje da Amber govori da mrzi kada postane ljuta i nasilna i da je on kriv za to, no ni to mu nije pomoglo da pobijedi. Ipak, Johnnyjevi obožavatelji su se pobunili i sakupljeno je više od 1.4 milijuna potpisa u peticiji da se makne Heard iz filma "Aquaman 2". Ističu kako vjeruju Deppu, a ne njoj.

Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!