Glumac Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard vodili su sudsku bitku, na kraju koje je sud odlučio kako ju je on zaista tukao tijekom turbulentnog braka.

Galerija


Johnny Depp je u ponedjeljak izgubio pravnu bitku vrijednu više od dva milijuna dolara protiv svoje bivše supruge Amber Heard i britanskog tabloida The Sun. Londonski Visoki sud je presudio u korist Heard te su zaključili kako je Depp svoju bivšu udario 12 puta tijekom njihove turbulentne veze.

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru

Amberini odvjetnici odmah nakon presude komentirali su kako nisu iznenađeni pobjedom, a s druge strane su Deppovi odvjetnici tvrde da je presuda "perverzna i zbunjujuća".

"Najviše zabrinjava činjenica što se sudac uvelike oslonio na svjedočanstvo Amber Heard, a odbacio je dokaze poput izjava policajaca, bolničkog osoblja, njezinih bivših asistentica i ostalih svjedoka. Presuda je prepuna nedostataka i bilo bi smiješno da se Depp ne žali na istu", kažu njegovi odvjetnici.

Podsjetimo, Amber Heard je na sudu rekla kako je tri godine trpila obiteljsko nasilje, a Depp je sve optužbe odbacio. Sudu je predao brojne dokaze koji su ukazivali na to da je Amber zapravo njega napastovala, a Depp se spori između ostaloga i s britanskim tabloidom The Sun. Taj medij ga je nazvao "mlatiteljem supruge", a ona zbog toga i svjedočila.

Heard je još u prosincu 2018. godine u Washington Postu objavila kolumnu u kojoj je napisala da je žrtva obiteljskog nasilja, a iako nije imenovala Deppa, sve je ukazivalo na to da se radi o njemu te je žestoko uzvratio putem suda.

Krajem ljeta ove godine, slavni glumac je najavio još jednu tužbu protiv bivše supruge. Presuda u njezinu korist mogla bi ga sada dovesti do financijskog kraha jer mora platiti sve troškove suđenja, ali i donijeti mu veliku štetu što se ugleda tiče.

Lana Jurčević podijelila obiteljsku uspomenu sa Seanom Conneryjem: "Nikad više nitko kao on"