gadan razvod

Ne namjerava prestati: Holivudski ljepotan planira ponovno bivšu dovesti pred sud, u novoj multi-milijunskoj tužbi

Johnny Depp Johnny Depp DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Johnny Depp Galerija

Johnny Depp i Amber Heard duže se spore nego što su bili u braku, a slavni glumac će navodno uskoro podići novu tužbu protiv svoje bivše.

Nekoliko tjedana nakon što je svjedočila protiv njega, glumac Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard bi se ponovno mogli naći pred sudom. Daily Mail piše kako se očekuje da će Deppovi odvjetnici sudu predati papire zbog kojih bi Heard mogla ponovno svjedočiti o odnosima u njihovu braku. Radi se o novoj, multu-milijunskoj tužbi od strane slavnoga glumca.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

Još ranije je Amber na sudu rekla kako je tri godine trpila obiteljsko nasilje, a Depp je sve optužbe odbacio. Sudu je predao brojne dokaze koji su ukazivali na to da je Amber zapravo njega napastovala, a Depp se spori između ostaloga i s britanskim tabloidom The Sun. Taj medij ga je nazvao "mlatiteljem supruge", a ona zbog toga i svjedočila.

Heard je još u prosincu 2018. godine u Washington Postu objavila kolumnu u kojoj je napisala da je žrtva obiteljskog nasilja, a iako nije imenovala Deppa, sve je ukazivalo na to da se radi o njemu te je žestoko uzvratio putem suda.

"Amberini odvjetnici su nervozni zbog novih tužbi. Čini se kako on neće prestati dok je ne uništi. Kakav god ishod bio na sudu u Velikoj Britaniji gdje se spori s tabloidom The Sun, Amber se priprema za drugu rundu suđenja. Ovo bi sve moglo potrajati godinama", rekao je izvor blizak glumici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene