troši za sebe i druge

Na rubu bankrota unatoč ogromnom bogatstvu: "Bacio" je čak 650 milijuna dolara na vile, stanove, privatni otok i - vino

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +0 Amber Heard Depp (Foto: Getty) Galerija

Johnny Depp vlasnik je privatnog otoka, brojnih nekretnina te je unatoč svojoj zaradi uspio doći do ruba bankrota.

Holivudski glumac Johnny Depp već se neko vrijeme spori s britanskim tabloidom koji ga je nazvao "mlatiteljem žena", a tijekom suđenja otkriveni su brojni detalji koji su otkrili mračne tajne njegovog braka s Amber Heard.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Jedna tvrdnja posebno je skrenula pažnju. Naime, prošlog je tjedna na sudu procurila informacija da je Depp 2016. godine "izgubio" čak 650 milijuna dolara. Tijekom svjedočenja rekao je kako je zakasnio na 30. rođendan svoje bivše supruge jer je bio na sastanku sa svojim odvjetnicima.

"Znam da zvuči ludo, ali za drugi i treći nastavak "Pirata s Kariba" zaradio sam 650 milijuna dolara. Kada sam otpustio svoj bivši menadžment ne samo da sam izgubio te novce nego i puno više jer sam otkrio da nisu plaćalu moj porez čak 17 godina. Bio je to jako napet sastanak", rekao je Depp na sudu objašnjavajući zbog čega se nije pojavio na Amberinom rođendanu.

Cifra o kojoj je pričao puno je veća od one koliko slavni glumac zaista vrijedi prema podacima časopisa Forbes. Imovina slavnoga ljepotana danas se procjenjuje na oko 200 milijuna dolara, no zbog problema s bivšim zaposlenicima i bivšom suprugom te troškova suđenja ne čudi što su prije par godina američki mediji počeli pisati da je Depp na rubu bankrota. Postavlja se pitanje gdje je nestalo njegovo bogatstvo?

Privatni otok, brojne nekretnine i umjetnine

Depp je tijekom bogate karijere glumio u 71 filmu, a zaradio je milijune dolara. Slavni glumac pak nije poznat po tome da voli štedjeti, no poznato je da je velikodušan prema članovima svoje obitelji te da voli kupovati nekretnine.

Johnny je tako 1995. godine svojoj obitelji kupio farmu u Kentuckyju, a dobili su od njega i stan u Los Angelesu. Prije tri godine je objavljeno kako je glumac potrošio čak 75 milijuna dolara samo na kuće i stanove. Na Hollywood Hillsu ima pet kuća, a u ostalim dijelovima Los Angelesa još pet stanova. Dva je tijekom vremena prodao, no nekretnine su se s godinama nagomilale. Kupio si je vilu u Francuskoj, no nju je morao prodati zbog dugova u kojima se našao.

Na račun svojih uloga zarađivao je 60 milijuna dolara godišnje, no bio je rastrošan na sve strane. Dugo godina je govorio kako želi dostići svog mentora i idola Marlona Branda po mnogočemu, a jedan od detalja je i to da postane vlasnik otoka. Brando je naime imao privatni otok na Tahitiju. Prije 16 godina je tako Depp kupio privatni otok na Bahamima za tri milijuna dolara. Plaže na otoku je nazvao po svojoj djeci i mentorima Marlonu Brandu i Hunteru S. Thompsonu te pokojnom kolegi Heathu Ledgeru. Na tom otoku je održano i njegovo vjenčanje s Amber Heard 2015. godine.

Da njegova rastrošnost nema kraja dokazuje i činjenica da glumac mjesečno troši čak 30.000 dolara na skupa vina. Obožava i umjetnost te se ne libi dati milijune dolara za djela Warhola, Basquiata i Modiglianija.

Osim što voli trošiti na svoje "gušte", Depp je široke ruke i za prijatelje te humanitarne udruge. Milijune dolara je donirao britanskim i američkim bolnicama jer je jedna od njih spasila život njegovoj kćeri Lily-Rose.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene