Najseksi zatvorenik Jeremy Meeks postao je dečko bogate nasljednice Chloe Green. No ona smatra da s njom nije zbog novca te da imaju ozbiljne planove.

Galerija


Jeremy Meeks proglašen je najseksi zatvorenikom. No nakon odsluživanja zatvorske kazne postao je modna zvijezda, razveo se te postao dečko bogate nasljednice "Topshopa" Chloe Green. Njezina ga obitelj osobito ne odobrava jer smatraju da je Jeremy u vezi samo zbog novca.

Jeremy Meeks (Foto: Getty)
Jeremy Meeks (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Chloe Green Prvo je kući dovela seksi zatvorenika s kojim je dobila dijete, a bogata nasljednica sad ljubi misterioznog muškarca Melissa Meeks (Foto: Profimedia) Mora i ona zaraditi: Prevarena bivša žena najseksi zatvorenika divljom zabavom proslavila razvod

No Chloe se ne slaže, sigurna je kako Jeremy nije s njom zbog nasljedstva i slave te navodi da imaju ozbiljne planove. Par je zajedno od prošlog ljeta, a Chloe zapravo ne radi ništa i na glasu je kao razmažena tatina djevojčica koja troši njegovo bogatstvo vrijedno 3,8 milijardi funti.

Osobito ne štedi sada kada je u pitanju njezin izabranik, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su dio njihove svakodnevnice. "Ovo je samo početak. Cijenim svu pažnju koju dobivam", rekla je Chloe. Jeremy je također poručio: "Nikada nisam bio sretniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju", piše Mirror

 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on