Uhvaćeni

Strasti na jahti: Najseksi 'zatvorenik' na svijetu ženu vara s kćerkom multimilijardera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok njegova supruga tuguje, Jeremy Meeks uživa na jahti u društvu Chloe Green.

Čini se da su seksi zatvorenika Jeremyja Meeksa ponijeli slava i novac. Naime, otkako je izašao iz zatvora prošle godine, Meeks osvaja modne piste, pozira i druži se sa slavnim zvijezdama. Uživanje u novom životu donijelo mu je brojna prijateljstva, a čini se, i romansu zbog koje vara svoju suprugu i majku svog sina. Vruće fotografije objavio je Daily Mail, možete ih pogledati ovdje.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Kakva bomba! Svi se pitaju: Evo tko je zanosna crnka koja se u Cannesu pojavila s bivšim najseksi zatvorenikom na svijetu

Medicinska sestra Melissa bila je uz njega tijekom njegovih zatvorskih dana, no podrška se i nije baš isplatila. Naime, Meeks je uhvaćen kako na luksuznoj jahti ljubi kćerku britanskom milijardera, Chloe Green. Seksi Chloe nasljednica je Sir Phillipa Greena, vlasnika Top Shopa, Miss Selfridgea te još nekoliko poznatih brandova. Chloe i Jeremy zajedno plove Mediteranom, provode se, ljube se i uživaju.

Za to vrijeme, Melissa na Instagramu javno tuguje. No, čini se da Chloe i Jeremy za to ne mare. Seksi zatvorenik postao je viralni hit kada je procurila njegova fotografija s uhićenja. U zatvoru je bio zbog djelovanja u bandi te posjedovanja oružja bez municije. Nije svako zlo za zlo, kako se u narodu kaže, pa su njegove fotografije obišle svijet, a čim je izašao, dočekala ga je manekenska karijera.

 

Just the Beginning... We appreciate all the love and the hate @jmeeksofficial @jimjordanphotography

A post shared by .Cjg.com (@chloegreen5) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene