Nakon što se vratio kući, Jeremy Meeks molio je suprugu Melissu za oprost. Ipak, afera s Chloe Green bila je previše.


Čini se kako će Jeremyja Meeksa afera ipak koštati braka. Njegova supruga Melissa želi razvod! Nakon što je najseksi zatvorenik na svijetu uhvaćen kako na luksuznoj jahti ljubi bogatu nasljednicu Chloe Green, Melissa Meeks ostala je šokirana. Za aferu je saznala tako što joj je korisnik Instagrama u inbox poslao fotografiju na kojoj se jasno vidi kako Jeremy ljubi drugu ženu.

Vezani članci Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Dok mu prebogata zaručnica sjedi doma, bivši seksi zatvorenik šeta Cannesom s crnokosom bombom Chloe Green (Foto: Instagram) Bogata nasljednica prvi put u javnosti poslije glasina o prekidu s najseksi kriminalcem na svijetu, što je prava istina?

Slomljenu Melissu tješila je sestra, a ona se borila s mišlju što će reći svojoj djeci. "Za mene je ovo neoprostivo. Sve mi se srušilo. Što ću reći djeci", rekla je Melissa. Jeremy je navodno molio za oprost i rekao kako nije htio da se to dogodi. Iako im brak nije bio idealan, Melissa je, kaže, vjerovala da ga mogu spasiti. Ipak, ništa od toga. Meeks se, inače, proslavio kada je izašao iz zatvora u ožujku 2016. Postao je traženi maneken što mu je otvorilo vrata u svijetu bogatih i slavnih, a u konačnici i prema bogatoj Chloe Green, koju je ljubio na jahti u Turskoj.