Nakon što se vratio kući, Jeremy Meeks molio je suprugu Melissu za oprost. Ipak, afera s Chloe Green bila je previše.


Čini se kako će Jeremyja Meeksa afera ipak koštati braka. Njegova supruga Melissa želi razvod! Nakon što je najseksi zatvorenik na svijetu uhvaćen kako na luksuznoj jahti ljubi bogatu nasljednicu Chloe Green, Melissa Meeks ostala je šokirana. Za aferu je saznala tako što joj je korisnik Instagrama u inbox poslao fotografiju na kojoj se jasno vidi kako Jeremy ljubi drugu ženu.

Vezani članci Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Bio je zatvorenik, a onda mu je zaljubljena bogatašica priuštila luksuzni život do prekida Slika nije dostupna Nakon bračne nevjere vratio se kući: Na luksuznoj jahti dogodio se dvostruki preljub?

Slomljenu Melissu tješila je sestra, a ona se borila s mišlju što će reći svojoj djeci. "Za mene je ovo neoprostivo. Sve mi se srušilo. Što ću reći djeci", rekla je Melissa. Jeremy je navodno molio za oprost i rekao kako nije htio da se to dogodi. Iako im brak nije bio idealan, Melissa je, kaže, vjerovala da ga mogu spasiti. Ipak, ništa od toga. Meeks se, inače, proslavio kada je izašao iz zatvora u ožujku 2016. Postao je traženi maneken što mu je otvorilo vrata u svijetu bogatih i slavnih, a u konačnici i prema bogatoj Chloe Green, koju je ljubio na jahti u Turskoj.