blista u 51. godini

Stavila atraktivne grudi u prvi plan i proslavila poseban dan, ostavila obožavatelje bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez razveselila je pratitelje na društvenim mrežama slikom u kupaćem kostimu za Dan planeta Zemlje.

Pjevačica Jennifer Lopez obilježila je Dan planeta Zemlje podijelivši na Instagramu seksi fotografiju u kupaćem kostimu, a u centru pozornosti su njezine bujne grudi. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Majka Zemlja...Budite pažljivi prema Zemlji i dobro se odnosite prema njoj. Volite je pa će vas ona zauvijek čuvati", napisala je Jennifer koja u 51. izgleda bolje nego ikada. Pjevačica je pozirala u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu u bazenu koji je doveo do izražaja njezin atraktivni dekolte i utrenirano tijelo. 

Fotografija je brzo prikupila više od dva milijuna lajkova i brojne laskave komentare. ""Majka Zemlja je sigurno bila dobra prema tebi", "Izgledaš sjajno", "Volim tvoje prirodne kovrče", "Kakva ljepotica", "Zanosna si. J. Lo. je osmo čudo svijeta", "Bezvremenska, legendarna, otmjena", "Volim te sve više svakim danom", napisali su obožavatelji Jennifer. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother Earth 🌿💧.... Be conscious of how you treat her. Love her and she will keep you forever. #HappyEarthDay

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Inače, pjevačica se nedavno našla u problemima. Jennifer i njezinu tvrtku Nuyorican Productions tuži njujorški fotograf Steve Sands tvrdeći da je objavila njegovu fotografiju bez dopuštenja. Sands traži odštetu od 150.000 dolara (oko milijun kuna) zbog povrede autorskih prava.

Sands tvrdi da je Lopez promovirala sebe i svoj brend njegovom fotografijom na Instagramu koju nije imala pravo koristiti. Objavila ju u lipnju 2017., a na njoj prikupila više od 600.000 lajkova.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) +1 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Celebrity Bujne obline jedva je obuzdala: Ni na trčanje ne ide bez dekoltea i teške šminke na licu

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene