"prvo sam vrištala"

Divili se mišićavim rukama poznate ljepotice, no onda su saznali istinu koja ih je šokirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Garay često objavljuje fotografije na Instagramu na kojima nalikuje na Jennifer Lopez.

Fotografija Jennifer Lopez (50) zapanjila je mnoge na Instagramu stranog tabloida E! News, a najviše su u oči upadale njezine ruke koje su postale mnogo mišićavije. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

No opis uz sliku ubrzo je razjasnio da je riječ o dvojnici slavne pjevačice, bodibilderici Janice Garay (30). "Prvo sam vrištala, a tek sam onda shvatila tko je to", "Nekoliko sekundi sam mislila da je to Jennifer", "Mislila sam da su lice pjevačice stavili na tuđe tijelo", "Zabrinulo me zašto bi njezina kupaonica ovako izgleda", komentirali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoutout to @gallongear for helping me stay hydrated everyday these past couple years! 💪🏽💧If you don’t have one, u must get one! A lot of cool colors to choose from 😎 Use “Janiceh” at checkout to save money! @gallongear #GallonGear

A post shared by J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) on

Neki su istaknuli kako Janice samo iz profila podsjeća na pjevačicu. Bodibilderica inače često objavljuje fotografije na kojima nalikuje na Jennifer, a njezini pratitelji komentiraju kako je ludo da su toliko nalik jedna drugoj. 

"Izgledaš kao njezina mišićavija verzija", istaknuli su. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene