skupa greška

Zbog nepromišljenog poteza pjevačica opet u problemima, čeka ju sudski proces

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez tuži njujorški fotograf tvrdeći da je koristila njegovu fotografiju bez dopuštenja i želi 150.000 dolara odštete.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) prvo je odgodila svadbu zbog pandemije koronavirusa, a sad se našla u novom problemu. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Naime, kako piše E!News, Jennifer i njezinu tvrtku Nuyorican Productions tuži njujorški fotograf Steve Sands tvrdeći da je objavila njegovu fotografiju bez dopuštenja. Sands traži odštetu od 150.000 dolara (oko milijun kuna) zbog povrede autorskih prava. 

Sands tvrdi da je Lopez promovirala sebe i svoj brend njegovom fotografijom na Instagramu koju nije imala pravo koristiti. Objavila ju u lipnju 2017., a na njoj prikupila više od 600.000 lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m home, hoping you’re all safe.  Here is a little something to maybe brighten your day... I’m so proud to launch my new footwear collection, available now at @DSW! 👠✨ DSW.com/JLo #JLOJenniferLopez #StaySafe

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Tuženik nije tražio dozvolu tužitelja da fotografiju stavi na svoju stranicu niti je imao suglasnost za objavljivanje fotografije", piše u tužbi. Jennifer će morati podmiriti i troškove suđenja. 

Pjevačica još nije komentirala cijeli slučaj, a nije ni maknula fotografiju s Instagrama. Ipak, ovo nije prvi takav problem za Lopez. Naime, jednom ja na Instagram Storyju objavila fotografiju s zaručnikom Alexom Rodriguezom (44), koja je u vlasništvu Splash Newsa. Tada je platila odštetu od milijun kuna. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene