Jennifer Lopez pozirala je za magazin Allure, a kako voli promjene frizure i često nosi perike, učinila je to i ovog puta.

Galerija


Pjevačica Jennifer Lopez (51) iznenadila je obožavatelje najnovijom promjenom imidža koju je napravila za naslovnicu magazina Allure. 

Vezani članci Matt Damon i Ben Affleck Najbolji prijatelj Bena Afflecka jasno dao do znanja što misli o njegovu pomirenju s Jennifer Lopez Jennifer Lopez, Ben Affleck Affeck i Lopez 17 godina od iznenadnog prekida zaruka opet uhvaćeni skupa! Snimljeni nakon povratka s puta, evo kako je Rodriguez reagirao na to

Naime, Jennifer je pozirala s kratkom kosom koju je njezin frizer uredio tako da izgleda mokro. Naslovnicom su se pohvalili pjevačica, ali i njezin stilist za kosu Chris Appleton objavivši ju na Instagramu. 

Jenniferin drukčiji imidž izazvao je brojne kritike. "Molim te, reci mi da je to perika", "Naravno da je perika. Pa znaš da J.Lo to nikad ne bi napravila svojoj pravoj kosi", "Izgleda užasno. Da izgleda nevjerojatno, više bi žena imalo takvu frizuru", "Volim ju s njezinom normalnom kosom", komentirali su. 

Ipak, dio obožavatelja pjevačice zaključio je da može imati bilo kakvu frizuru i izgledat će predivno jer je jedna od najljepših žena na svijetu. "Recite mi, koju frizuru ona ne može rasturiti?", "Predivna", "Kraljica", "Wow", napisali su joj. 

Sama Jennifer pokazala je da je nosila periku na fotografiji za naslovnicu jer je objavila nove videe i slike na kojima se vidi da i dalje ima dugu kosu. Pjevačica voli nositi perike, pa tako ponekad ima i šiške te druge promjene imidža, no nikad ne dira svoju prirodnu dugu kosu.

Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu

Ovako je izgledala davne 1990. godine, a na 52. rođendan izgleda kao da uopće nije ostarjela, još je i ljepša!