Nepoznati detalji

Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma!

Matthew McConaughey Matthew McConaughey Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matthew McConaughey Galerija

Jennifer Lopez i Matthew McConaughey odigrali su glavne uloge u komediji "Vjenčanje iz vedra neba", koja slavi 20. godina od svog izlaska, a redatelj i glumci otkrili su nepoznate detalje.

Komedija "Vjenčanje iz vedra neba" jedna je od prvih filmskih uloga Jennifer Lopez, koja je prvotno gradila glazbenu karijeru, a u njoj glumi s oskarovcem Matthewom McConaugheyjem

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Jennifer tumači organizatoricu vjenčanja Mary Fiore, dok Matthew igra mladoženju, doktora Stevea Edisona. Sve se zakomplicira kad se među njima pojavi kemija. 

Prošlo je 20 godina od izlaska romantične komedije, a redatelj Adam Shankman otkrio je da Lopez i McConaughey nisu prvotno trebali dobiti te uloge. Naime, produkcijska kuća pitala je Minnie Driver da utjelovi Mary. 

"Studio Fine Line više je htio pridobiti komercijalno tržište i jako im se sviđao scenarij. Zaplet je u suštini trebao biti isti, no htjeli su da to bude indie film s malim budžetom", rekao je Adam. No Minnie je dobila ulogu kao i glumice Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, a spominjalo se i ime Freedieja Prinzea Jr.-a, koji se također nije htio pojaviti u komediji. 

Shankman je otkrio da je želio da Brendan Fraser tumači doktora Edisona. "Radio sam puno s njime kao koreograf, radili smo sve skupa od 'Georgea iz džungle' do 'Moj suprug je mrtvac'. Razgovarao sam s njim i pristao je, no onda je promijenio agenciju koja ga je zastupala tijekom pregovora. Oni su ga odgovorili od filma i dogovorili da glumi u komediji 'Začaran'", ispričao je redatelj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dodao je kako mu je to bio problem jer su počeli probe i već su prodali film s Jennifer i Brendanom. Jedini koji je bio dostupan je bio Matthew i na kraju je to ispao pravi pogodak. 

"Nikad nisam vidio dvoje ljudi koji su na površini tako različiti, a izgledaju zajedno apsolutno neodoljivo", istaknuo je Shankman. 

Inače, Lopez i McConaughey obilježili su 20. godišnjicu filma javljanjem preko aplikacije Zoom. Nahvalili su jedno drugo, a Jennifer je otkrila kako je izgledala priprema za poljubac u filmu. 

"Rekao si mi: 'Gospođice, sad ću vas poljubiti', a ja sam rekla: 'Ok, odradimo to'", prisjetila se. Glumci su se nasmijali tijekom videopoziva, a Matthew je istaknuo da se više ne rade takve romantične komedije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) +7 Sasha Obama (Foto: Getty) Celebrity Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene