Jennifer Lopez ponovno se pohvalila nevjerojatnim trbušnjacima, ali ovog puta pokazala je i više no što je trebala.

Galerija


Slavna pjevačica Jennifer Lopez nedavno je ušla u šesto desetljeće života, no svojim izgledom i dalje svakoga dana dokazuje da su godine samo broj. Osim što je poznata kao pjevačica i glumica, Jennifer već desetljećima plijeni pažnju svojim nevjerojatnim tijelom.

Vezani članci Jennifer Lopez Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao! Jennifer Lopez - 4 Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata

Ova latina svoju je slavnu stražnjicu i raskošne bokove osigurala na nekoliko milijuna dolara, a sudeći po tome koliko često u posljednje vrijeme pokazuje svoje trbušnjake, možda isto napravi i s njima. 

Fotke iz teretane, u uskim tajicama i topićima te selfiji u bikinijima sastavni su dio Instagrama te glazbene dive, a sada je ponovno uhvaćena u pokušaju skretanja pozornosti na svoje mišiće - no pažnju je privuklo nešto drugo. 

Naime, Jennifer je trenutačno sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom na jugu Francuske, a odlučila je prošetati u bijelom ultrakratkom topiću i točkastoj suknji visokog proreza, no vjetar joj je pomrsio planove. 

Umjesto da svi gledaju u njezine trbušnjake, svi su gledali u njezine gaćice koje su provirile kada je vjetar odmaknuo suknju i otkrio bedra pjevačice. 

Glumica poznata po ubojitim trbušnjacima pokazala zaobljeni trbuščić, stiže kruna nove ljubavi?