Jennifer Lopez još jednom je pokazala kako njezinom tijelu nema premca.

Galerija


Najveća latino zvijezda današnjice, jedinstvena Jennifer Lopez već desetljećima osvaja ne samo svojim glazbenim hitovima i filmskim ulogama već i tijelom koje je božanstveno.

Vezani članci Jennifer Lopez Pogledajte spektakl koji su Lopez i Gaga priredile na Bidenovoj inauguraciji, ovo su trenuci za pamćenje! Jennifer Lopez Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Slavna pjevačica nedavno je napunila 50 godina, a i dalje je uvjerljivo jedna od najljepših žena na svijetu. Svoje obožavatelje Jennifer redovito oduševljava provokativnim fotografijama, a sada je opet bacila u trans fotkom u kupaćem kostimu. 

Jennifer je pozirala u jednodjelnom crvenom badiću na brodu i otkrila da ju je fotkala poznata fotogafkinja Ana Carballosa koja je na svom Instagramu objavila još jednu sliku seksi Jennifer. 

U vrlo kratkom roku fotografija je skupila više od dva milijuna lajkova. Zanosne obline ove dame osvojile su svijet davno prije pojave Kardashianki pa je zapravo J.Lo začetnica trenda širokih bokova i raskošnih oblina. 

Redovita intenzivna tjelovježba te zdrav način života jamče Jennifer da će još dugo izgledati nevjerojatno mladoliko. 

 

Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju