Neodoljiva

Je li moguće da je ovo tijelo 50-godišnjakinje? Latino boginja novim sefijem baca u trans

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Lopez još jednom je pokazala kako njezinom tijelu nema premca.

Najveća latino zvijezda današnjice, jedinstvena Jennifer Lopez već desetljećima osvaja ne samo svojim glazbenim hitovima i filmskim ulogama već i tijelom koje je božanstveno.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Slavna pjevačica nedavno je napunila 50 godina, a i dalje je uvjerljivo jedna od najljepših žena na svijetu. Svoje obožavatelje Jennifer redovito oduševljava provokativnim fotografijama, a sada je opet bacila u trans fotkom u kupaćem kostimu. 

Jennifer je pozirala u jednodjelnom crvenom badiću na brodu i otkrila da ju je fotkala poznata fotogafkinja Ana Carballosa koja je na svom Instagramu objavila još jednu sliku seksi Jennifer. 

U vrlo kratkom roku fotografija je skupila više od dva milijuna lajkova. Zanosne obline ove dame osvojile su svijet davno prije pojave Kardashianki pa je zapravo J.Lo začetnica trenda širokih bokova i raskošnih oblina. 

Redovita intenzivna tjelovježba te zdrav način života jamče Jennifer da će još dugo izgledati nevjerojatno mladoliko. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been one in a lifetime experience, a beautiful one. @jlo Thank so much for this journey. Photo by: @lacarba

Objavu dijeli Ana Carballosa (@lacarba)

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) +14 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene