Mala nezgoda

Pjevačica pokazala više nego što je planirala: Uhvaćena s detaljem koji skriva i najsitnije nesavršenosti

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez snimljena je kako ispod dugačke haljine nosi popularne stezne gaćice.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez u društvu zaručnika Alexa Rodrigueza posljednjih nekoliko dana posjećuje završne školske priredbe svoje djece, kćeri Emme i sina Maximiliana, a na posljednjoj od njih dogodila joj se mala nezgoda jer je pokazala više nego je očito planirala.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, 49-godišnja Jennifer je na priredbu u Miamiju stigla u dugačkoj haljini boje lososa s prorezom, ispod koje su se nazirale stezne gaćice, takozvane spanksice, popularne među holivudskim zvijezdama. Obzirom na to da skrivaju i najmanje nedostatke na tijelu nije ni čudo što se velike zvijezde, pa čak i Jennifer koja je poznata po besprijekornoj liniji, odlučuju ponekad posegnuti za njima.

Spanksice su tako nezaobilazne na svakom crvenom tepihu, a neke od zvijezda na kojima su uočene su Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker i mnoge druge.

Inače, na priredbi se pojavio i Jenniferin bivši suprug i otac njezine djece, pjevač Marc Anthony s kojim je u dobrim odnosima i zajedno sudjeluju u odgoju. Njih dvoje u vezi je bilo od 2004. godine nakon što su surađivali na snimanju glazbenih spotova, a uskoro su snimili duet za njezin film "Jeste li za ples?". Iste godine Anthony se rastaje od svoje žene, bivše Miss Universe, Dayanare Torres,  a tijekom veljače 2005. godine, Jennifer je potvrdila da će se njih dvoje ubrzo vjenčati. U braku su bili do 2014. godine.

Jennifer je danas sretna sa zaručnikom Alexom, s kojim je nedavno razmjenjivala nježnosti i poljupce na dodjeli modnih nagrada u New Yorku i tako pokazala što zapravo misli o njegovoj navodnoj preljubničkoj aferi 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +11 Bradley Cooper (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene