Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju na odmoru na jugu Francuske, a slavni par je na Instagramu objavio niz fotki s luksuzne jahte.

Galerija


Latino-diva Jennifer Lopez ovoga je vikenda proslavila 52. rođendan, a na svom Instagramu je objavila detalje privatne proslave. Sa svojim novim-starim dečkom Benom Affleckom otputovala je na jug Francuske, a slavni par je na lukzusnoj jahti proveo njezin rođendan.

Vezani članci Ben Affleck, Jennifer Lopez Zadnji potez Bena Afflecka dao je naslutiti da sprema nešto veliko, iako teško da ovaj put može nadmašiti samog sebe Jennifer Lopez Mislilo se da će ostati u dobrim odnosima, ali posljednjim je potezom jasno dala do znanja ga u potpunosti želi izbrisati iz života

"52, što da radim", napisala je Lopez u seriji fotografija koju je objavila na Instagramu, a na posljednjoj u nizu pokazala je i strastveni poljubac s Benom Affleckom. Objavila je i video koji je očito snimio upravo Affleck.

Lopez i Affleck i dalje su vruća tema svjetskih medija nakon što su se pomirili poslije više od 15 godina od prekida. Ljubav su obnovili nakon kraha veze između J.Lo i Alexa Rodrigueza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno.

Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj