Leah Remini objavila je na Instagramu prvu zajedničku fotografiju Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji su bili gosti njezine rođendanske proslave.

Galerija


Jennifer Lopez i Ben Affleck vruća su tema svjetskih medija otkako se pojavila vijest da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a sada je na društvenim mrežama osvanula i njihova prva zajednička fotka.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben i Jennifer prvi put na crvenom tepihu nakon 20 godina, nisu skidali ruke jedno s drugog, seksi fotke obišle su svijet Ben Affleck, Jennifer Lopez Zadnji potez Bena Afflecka dao je naslutiti da sprema nešto veliko, iako teško da ovaj put može nadmašiti samog sebe

Nju je objavila Jenniferina prijateljica, glumica Leah Remini i to povodom svog 51. rođendana, a na kojoj pozira zajedno sa zagrljenim golupčićima.

"Željela sam podijeliti s vama mali video mog rođendana jer sam dobila toliko ljubavi. Ne mogu se dovoljno zahvaliti obitelji i prijateljima što su slavili sa mnom na meni poseban način", napisala je između ostalog Leah uz video.

Nedavno je izvor blizak Jennifer i Benu za E!News potvrdio da su potpuno predani jedan drugome, iako su se složili da neće žuriti s vjenčanjem.

"Oni spajaju svoje živote i obitelji, ali još ne osjećaju potrebu za zarukama ili vjenčanjem. Ne smatraju da im je to potrebno. Žele učiniti sve kako bi ovo uspjelo", izjavio je anonimni izvor.

Dodao je i kako Jennifer svojim načinom života sjajno utječe na Bena koji je vodio dugu i tešku borbu s alkoholizmom.

"Divna je prema njemu. Ona ne pije alkohol, redovito vježba i zdravo se hrani. To sve dobro utječe na njega", zaključio je.

Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem