mjesecima nisu pričale

Danas joj nitko nije ravan, no na početku karijere je spavala na podu studija nakon što ju je majka izbacila iz kuće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez nije imala blistav početak karijere, no bila je ustrajna. Svađala se s roditeljima te je radila razne poslove prije nego što joj je krenulo u životu.

Jennifer Lopez danas je jedna od najpopularnijih žena na svijetu, a časopis Forbes ju je prije tri godine scrstao i među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Oborila je brojne rekorde tijekom svoje zavidne karijere, a ova latino-diva danas slavi 52. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili početaka njezina uspjeha.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Lopez je rođena u New Yorku te je odrasla u katoličkoj obitelji. Roditelji su joj rodom iz Portorika, a oboje su se još kao djeca preselili u SAD. Skupa sa svoje dvije sestre provodila je dane u Bronxu, a jako rano se počela zanimati za ples i glazbu. Bavila se gimnastikom, plesala je u školskim mjuziklima, a kao tinejdžerica upisala je balet, flamenco te je učila pjevati. Nekoliko je puta naglasila da je u njezinoj obitelj glazba bila sastavni dio dana te su roditelji nju i sestre ohrabrivali da plešu i pjevaju.

Upisala je fakultet, no brzo je odustala kako bi započela karijeru kao profesionalna plesačica. Zbog toga su njezini roditelji negodovali, a majka ju je čak izbacila iz kuće te nije s njom razgovarala osam mjeseci. Prvih nekoliko mjeseci Jennifer je spavala na podu studija u kojem je plesala, no ništa ju nije obeshrabrilo.

Među prvim projektima bio je mjuzikl s kojim je putovala po Europi i ostatku svijeta, no nije se uspjela istaknuti. Kada se vratila s turneje, angažirali su je New Kids On The Block za svoj spot, a jedno je vrijeme radila i kao plesačica u timu Janet Jackson. Iz New Yorka se preselila u Los Angeles nakon nekoliko godina, a upravo ondje pokušavala se probiti i kao glumica. Prve uspjehe počela je nizati još 1997. godine, a nakon što je objavila debitantski singl "f You Had My Love" 1999. godine, bilo je jasno da je pred njom blistava karijera.

Lopez se brzo vinula u zvjezdane visine, a otkako joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, samo niže uspjeh za uspjehom te ni još danas nema namjeru stati u tome.

Posljednjih dana ova latino-diva pažnju plijeni romansom sa svojim bivšim zaručnikom Benom Affleckom s kojim je počela hodati još 2002. godine, no razišli su se, ne bi li se prije nekoliko mjeseci ponovno pomirili. Svi kažu da izgledaju zaljubljenije nego ikada prije, a Jennifer je čini se već zaboravila ljubavne brodolome s bivšim muževima i zaručnicima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene