Kako vam se čini?

Lopez pozirala ispred bazena u bikiniju, a onda su procurile njezine paparazzo fotke, odrekla se stare navike?

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ray Liotta - 4 Jennifer Lopez i Ray Liotta - 2 Jennifer Lopez i Ray Liotta - 3 Jennifer Lopez i Ray Liotta - 2 Jennifer Lopez i Ray Liotta - 1 +9 Jennifer Lopez i Ray Liotta - 1 Galerija

Jennifer Lopez na Instagram profilu objavila je fotografiju i video na kojima pozira u crnom bikiniju, a svojim adutima raspametila je pratitelje suprotnog spola.

Latino diva i pjevačica Jennifer Lopez na svom Instagramu objavila je fotografije i video na kojima pozira ispred bazena u crnom bikiniju i crnom dugačkom ogrtaču s motivima leptira.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Prekrasna brineta pohvalila se svojom istreniranom figurom u 52. godini, ali i ponosno pokazala svoje atribute i besprijekornu liniju na kojima joj mnoge žene zavide.

"Ljetno raspoloženje: otvoreno", napisala je pjevačica ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pripadnici suprotnog spola nisu mogli ostati ravnodušni pa su ju obasipali komplimentima: "WOW", "Zaljubio sam se", "Mamitaaa", "Tako si seksi", "Goriš", "Neka mi netko pomogne".

A nakon što se pohvalila trbušnjacima na Instagramu, Jennifer su paparazzi uhvatili na ulicama Los Angelesa i to u opuštenom izdanju dok je nosila rezanu majicu i pokazala goli trbuh. Njezini su obožavatelji zaključili kako njihova miljenica izgleda identično kao i na fotografijama koje je sama objavila i kako ovaj put nije posegnula za čarima fotošopa što joj je bila česta navika.  

Jennifer i njezin zaručnik Ben Affleck već neko vrijeme razgledavaju kuću u kojoj će skupa živjeti, a par je nedavno razgledao i bivši dom kćeri najbogatije Hrvatice, Petre Ecclestone, točnije ogromno imanje koje je dugi niz godina bilo poznato pod imenom Spelling Manor, a koji su izgradili pokojni medijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Cindy.

Na svakom koraku ih prate paparazzi, a niti jednom im nije promaknuo Benovi čudnjikavi i zabrinuti izrazi lica, no i Jennifer je u nekim trenucina djelovala pomalo zamišljeno i zasad nije poznato jesu li donijeli konačnu odluku o kupnji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene