Hm...

Affleck opet uhvaćen smrknutog izraza lica, svi se pitaju što to glumca muči da djeluje nesretno

Ben Affleck Ben Affleck Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Galerija

Ben Affleck paparazzi su opet uhvatili u lošem raspoloženju, a njegovi ljutiti izrazi lica sada su već postali učestali, čak i pokraj Jennifer Lopez.

Ben Affleck ponovno je uhvaćen lošeg raspoloženja samo par dana nakon što su ga fotoreporteri fotografirali neraspoloženog pokraj Jennifer Lopez.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Potpuno nesređena Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Paparazzi su ih snimili u prolazu, a činilo se da je Ben posve izgubio strpljenje kada ih je uočio, za razliku od Jennifer, koja nije djelovala nimalo uzrujano.

No, izgleda kako su imali važnijeg posla dok aktivno traže svoj dom iz snova, što Benu ne pada lako i čini se kao da gubi strpljenje jer su ga paparazzi nedavno uhvatili vidno ljutitog u razgledavanju jedne od luksuznih vila, a čak ga ni Jennifer nije uspjela smiriti i oraspoložiti.

Ben je sada uhvaćen kako razgovara s nekim na mobitel, ali po izrazu lica ne može se raspoznati je li ljutit ili zabrinut, a čini se kako baš i nije dobio najbolje vijesti.

Inače, JLo i Ben već neko vrijeme razgledavaju kuću u kojoj će skupa živjeti, a par je nedavno razgledao i bivši dom kćeri najbogatije Hrvatice, Petre Ecclestone, točnije ogromno imanje koje je dugi niz godina bilo poznato pod imenom Spelling Manor, a koji su izgradili pokojni medijski mogul Aaron Spelling i njegova supruga Cindy.

Par je i tada viđen pri kraju razgledavanja, a paparazzima nije promakao Benov čudnjikav i zabrinut izraz lica, no i Jennifer je djelovala pomalo zamišljeno te zasad nije poznato jesu li donijeli konačnu odluku o kupnji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +20 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Zanosna crnka kojoj se dive i žene i muškarci zbog zadnjeg poteza na udaru kritika: ''Znamo kako izgledaš!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene