Nakon 2 godine veze pred Jennifer Lopez kleknuo je umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez.

Galerija


Jennifer Lopez zaručila se prije nekoliko dana tijekom romantičnog odmora na Bahamima.

Vezani članci Casper Smart (Foto: Profimedia) Vijest o zarukama bivše nije ga uzrujala: Nekad je volio poznatu pjevačicu, a danas ljubi misterioznu brinetu Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Lopez pokazala kako je izgledao trenutak kad je Alex kleknuo pred nju s prstenom vrijednim 5 milijuna dolara

Tamo je nakon 2 godine veze pred nju kleknuo umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez, i to gigantskim prstenom od 4,5 milijuna dolara koji baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Ipak, romantične zaruke ostale su u sjeni tvrdnji Alexovog kolege Josea Cansecoa da Alex vara Jennifer, među ostalim, i s njegovom bivšom suprugom.

"Čitam tekstove o J.Lo i Alexu Rodriguezu. Jadna žena. Nema pojma tko je on zapravo. Vara ju s mojom bivšom suprugom. Alex, prestani biti g**** i prestani varati Jennifer", napisao je Canseco na Twitteru. Canseco je na kraju dodao da je spreman podvrgnuti se i na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu.

Glumica i pjevačica dosad se nije oglašavala u vezi takvih optužbi, no sada je kratko progovorila te demantirala sve glasine. "Alex i ja smo zaista sretni. Zahvalni smo zbog mjesta na kojem se trenutno nalazimo u svojim životima i to je ono u čemu najviše uživamo - činjenici da ćemo spojiti naše obitelji", rekla je Jennifer.

Podsjetimo, Lopez iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem ima 11-godišnje blizance Maxa i Emmu, dok Rodriguez s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis ima 14-godišnju kći Natashu i 10-godišnju Ellu.

Ovo je za latino divu bila šesta prosidba, peti prsten te će biti četvrti brak. "Oboje smo si velike podrške i stalno se potičemo da budemo što bolji. Svaki dan razmišljamo o tome što možemo izgraditi zajedno", zaključila je Jennifer, dok je Alex dodao kako su oboje "jako zahvalni na svemu".

Tko zna, možda je Alex doista "onaj pravi", dok je njegova osvajačka prošlost doista samo prošlost... 

Kraj dugogodišnje ljubavi: Minea i Slađan poslije 7 godina odlučili su krenuti svatko svojim putem