Rodriguez vara J.Lo?

Tek što su se zaručili, bivši bejzbolaš našao se u centru skandala: ''Jadna, nema pojma tko je on zapravo''

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Bivši bejzbolaš Jose Canseco oglasio se na Twitteru tijekom vikenda te u svojim objavama tvrdi da Alex Rodriguez zapravo cijelo vrijeme vara Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zaručili su se tijekom vikenda poslije dvije godine veze, a o ovom veoma važnom trenutku za njih, svoje su obožavatelje obavijestili na Instagramu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

No nevolje u raju mogla bi stvorili još jedna bivša bejzbolaška zvijezda. Naime, nakon što su se svi raspisali o novom koraku u vezi s ovim slavnim parom, na društvenim mrežama oglasio se Jose Canseco i sve šokirao objavom.

''Čitam tekstove o J.Lo i Alexu Rodriguez. Jadna žena. Nema pojma tko je on zapravo. Vara ju s mojom bivšom suprugom. Alex, prestani biti g**** i prestani varati Jennifer'', napisao je na Twitteru.

Canseco je na kraju dodao da je spreman podvrgnuti se i na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu.

O svemu navedenome Jennifer i Alex se nisu oglasili. Par je u vezi već dvije godine, a pjevačica i glumica nedavno je priznala da je razmišljala o novom vjenčanju, koje će za nju biti četvrto, no da ovaj put želi biti sigurna u što ulazi.

Alexu će ovo biti drugo vjenčanje, ranije je bio u braku sa Cynthijom Scurtis od 2002. do 2008. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Opasan dekolte Rakitićeve Raquel za njegov rođendan, nogometaš ne skriva koliko je ponosan na svoju ljepoticu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene