Jennifer Lopez i Alex Rodriguez na društvenim mrežama su objavili da su se zaručili. Latino divi to će biti četvrti brak, a Alexu drugi.

Galerija


Iako je nedavno u jednom intervjuu priznala da ona i Alex Rodriguez razmišljaju o vjenčanju, vijest da su se zaručili, o čemu su obavijestili putem društvenih mreža, mnoge je iznenadila.

Vezani članci Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Prevare, uhićenje, suze: Danas je u sretnoj vezi s bivšim bejzbolašem, a nekad je ljubila ovog zločestog dečka Cassie i Diddy (Foto: AFP) Povrijeđeni glazbenik optužio bivšu da ga je varala s trenerom kojeg je on unajmio

Latino divi bit će to četvrti brak, a Alexu Rodriguezu drugi.

Jedna od najljepših žena na svijetu, kako joj mediji tepaju, prvi put se udala 1997. godine za Ojanija Nou, konobara s Kube. Njihov brak potrajao je samo 11 mjeseci, a nisu se razišli u dobrim odnosima. Naime, poslije rastave ga je tužila jer je on htio izdati knjigu o njihovom braku, a sudski spor je i dobila - osim novca, Ojani je sve kopije romana morao predati njoj i njezinom odvjetniku.

Dok je radila na svom prvom albumu ''On the 6'', Lopez je započela vezu s reperom i producentom Seanom Combsom. Njihova romansa u jednom je trenutku završila i na stranicama crne kronike jer su i jedan i drugi uhićeni tijekom pucnjave ispred jednog noćnog kluba u New Yorku. Pjevačica je oslobođena optužbi za nelegalno držanje oružja, ali je zato okončala vezu s Combsom.

Uslijedila je tada veza s plesačem Crisom Juddom za kojeg se udala u rujnu 2001. godine, no krah su doživjeli već druge godine u lipnju. Kao razlog rastave naveli su nepomirljive razlike.

Još dok je službeno bila u braku s Crisom, Jennifer je počela izlaziti s Benom Affleckom s kojim se zbližila dok su snimali film ''Gigli''. Već iste godine su se i zaručili, a trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine. No njihova ljubav, za koju su mnogi bili uvjereni da će potrajati, završila je navodno zbog njegove raskalašene momačke večeri u striptiz klubu, ali pisalo se i da je on više volio provoditi večeri u kockarnicama nego s njom. Ona mu je poslije svega vratila prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara.

U siječnju 2004. pjevačica je započela vezu s Marcom Anthonyjem, a vjenčali su se u lipnju iste godine. U veljači 2008. godine par je dobio blizance Maxa i Emmu, no samo tri godine kasnije objavili su da se rastaju.

Od 2011. do 2016. Lopez je bila u turbulentnoj vezi s mlađahnim plesačem Casperom Smartom, a onda se u veljači 2017. pojavio Alex Rodriguez.

Rekla je da! Slavni par zaručio se poslije dvije godine veze, njoj će to biti četvrti brak