Jennifer Lopez i Ben Affleck uživaju u plovidbi na luksuznoj jahti po Mediteranu i časte slučajne prolaznike seksi prizorima.

Galerija


Jennifer Lopez i Ben Affleck (48) trenutačno uživaju na luksuznoj jahti u Monacu, gdje je ona proslavila i svoj 52. rođendan. 

Fotografije para su obišle svijet i mnogi ističu da su Jennifer i Ben rekreirali scene iz njezina spota za popularnu pjesmu "Jenny from the Block". Baš kao i u videu, glumac je posvećen stražnjici svoje drage koja je u prvom planu i ne odvaja se od nje.

Njezina je pozadina toliko posebna da ju je osigurala na 17 milijuna dolara. 

Ipak, za razliku od spota koji je snimljen prije 19 godina, u stvarnosti Affleck nije počeo odvezivati badić na Lopez. Par koji je posljednjih mjeseci obnovio svoju vezu nije se suzdržavao od nježnosti na jahti ni kada je primijetio paparazze, a pjevačica je isplazila i jezik dok je ležala na trbuhu i uživala u maženju s dečkom. Fotografije pogledajte ovdje.

Jennifer i Ben obilaze Mediteran i zanimljiva je slučajnost da i njezin bivši zaručnik Alex Rodriguez uživa u plovidbi luksuznom jahtom po Europi. 

Inače, Lopez se pohvalila svojim putovanjem i objavila je video i fotografije na Instagramu. 

Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan

Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!