Na početku karijere

Progovorila o ponižavajućem iskustvu u Hollywoodu: "Morala sam stajati praktički gola s drugim curama"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica Jennifer Lawrence progovorila je o incidentu s početka karijere.

Slavna holivudska glumica Jennifer Lawrence progovorila je o incidentu s početka karijere, kada je bila prisiljena sudjelovati u golotinji s još nekoliko žena. Njezino otkriće dolazi nakon holivudskog skandala o Harveyju Weinsteinu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Slavna je glumica progovorila je o ponižavajućem iskustvu zbog kojeg je izgubila skoro 10 kilograma. Osjećala je kako mora postupiti na taj način, inače joj karijera ne bi napredovala. Lawrence je tvrdila da je druga glumica izgubila ulogu jer nije smršavjela dovoljno brzo.

Glumica je rekla da je tada bila morala stajati gola s vitkim ženama, kako bi to bila "inspiracija" za njezinu prehranu. "Producentica je tada tražila da stojim gola s oko pet žena koje su bile puno mršavije od mene", rekla je.

"Stajale smo rame uz rame, pokrivajući samo intimne dijelove. Nakon toga, producentica mi je rekla da bih trebala koristiti svoje gole fotografije kao nadahnuće za svoju prehranu", dodaje glumica.

Lawrence je također tvrdila kako je redatelj tražio da bude zvijezda pornografskog filma te još mnoge druge, neprimjerene stvari kad je bila mlada zvijezda, piše The Telegraph

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene