sramotna snimka iz kluba

Jennifer Lawrence se pijana valjala po podu: "Ne želim se ispričavati. Odvalila sam se"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Autentičnost snimke potvrdila je i sama Jennifer Lawrence i otkrila pozadinu koja se krije iza ove neugodne situacije.

Proteklih dana stranim medijima počela je kružiti snimka na kojoj je glavna protagonistica Jennifer Lawrence. Slavna glumica snimljena je u vidno alkoholiziranom stanju u jednom noćnom klubu u Beču gdje se zabavljala plesom oko šipke.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

"Jennifer je bila pijana i valjala se po podu na pozornici. Čak je i poljubila jednog muškarca i počela se uvijati oko njega. U jednom trenutku je ostala samo u grudnjaku i počela još više plesati. Izgledala je divlje, ali se u isto vrijeme odlično zabavljala", rekao je neimenovani izvor za Radar Online.

Autentičnost snimke potvrdila je i sama glumica koja je na ovaj sramotan incident ubrzo reagirala na društvenim mrežama i pojasnila pozadinu cijele situacije. "Niko ne želi da ga na internetu podsjećaju kako je pokušavao plesati uz šipku. Bio je to rođendan jednom od mojih najboljih prijatelja i pobjegla sam na sekundu od mog paranoičnog čuvara kako bih se zabavila. Ne želim se ispričavati, odvalila sam se tu noć", napisala je Lawrence. Napomenula je i kako nije točno da je plesala u grudnjaku, već da je na sebi imala top poznatog dizajnera Alexandera Wanga.  "Ne želim lagati, mislim da je moj ples poprilično dobar", zaključila je Lawrence na svom Facebooku. Snimku razuzdanog plesa Jennifer Lawrence možete vidjeti OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene