Oskarovka Jennifer Lawrence u stvarnom životu izgleda potpuno drugačije od izdanja u kojima je viđamo na crvenim tepisima, ali neovisno o svom izdanju i dalje ostaje vjerna sebi i stavu snažne, neovisne žene koju nije briga za mišljenje drugih.

Galerija


Mlada i uspješna glumica Jennifer Lawrence jedna je od najplaćenijih i najpoznatijih zvijezda današnjice, a njezini obožavatelji diljem svijeta smatraju je i jednom od najljepših žena. 

Vezani članci Richard Gere (Foto: Profimedia) Desetljećima slovi za najvećeg holivudskog ljepotana, a mi smo se prisjetili svih njegovih transformacija Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža

Iako se na crvenim tepisima često pojavljuje u zanosnim odjevnim kombinacijama kojima ističe svoju prirodno skladnu figuru, obline i plavu kosu, ova slatkica bez dlake na jeziku u stvarnom životu izgleda potpuno drugačije. 

Dama ovalnog lica poznata je po svojem ležernom stilu koji prenosi i na crveni tepih, pa tako ne obraća previše pažnje na modne dodatke i imena kreatora čije haljine nosi. Ipak, njezin izgled sa zvjezdanih događanja i njezin izgled u svakodnevnici nemaju veze s vezom.

Privatno Jennifer preferira široke majice i traperice, a paparazzi su je uhvatili u šetnji u potpuno opuštenom izdanju bez trunke šminke. I u ovom je izdanju lijepa, daleko od toga, no biste li ovu zlaćanu divu prepoznali na cesti ili biste produžili pored nje misleći da je tek jedna od "običnih smrtnika"?

Jennifer se doista fizički transforima za svijet glamura Hollywooda pa ne ostane mnogo od djevojke iz susjedstva, ali neovisno o svom izdanju i dalje ostaje vjerna sebi i stavu snažne, neovisne žene koju nije briga za mišljenje drugih. 

Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?