Glamur vs. prirodnost

Jedna od najplaćenijih glumica u stvarnom životu izgleda skroz drugačije nego na crvenom tepihu

Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 3 Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lawrence (Foto: Instagram) Galerija

Oskarovka Jennifer Lawrence u stvarnom životu izgleda potpuno drugačije od izdanja u kojima je viđamo na crvenim tepisima, ali neovisno o svom izdanju i dalje ostaje vjerna sebi i stavu snažne, neovisne žene koju nije briga za mišljenje drugih.

Mlada i uspješna glumica Jennifer Lawrence jedna je od najplaćenijih i najpoznatijih zvijezda današnjice, a njezini obožavatelji diljem svijeta smatraju je i jednom od najljepših žena. 

Pogledaj i ovo Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Kakva promjena! Bio je seks-simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je boem opuštenog imidža

Iako se na crvenim tepisima često pojavljuje u zanosnim odjevnim kombinacijama kojima ističe svoju prirodno skladnu figuru, obline i plavu kosu, ova slatkica bez dlake na jeziku u stvarnom životu izgleda potpuno drugačije. 

Dama ovalnog lica poznata je po svojem ležernom stilu koji prenosi i na crveni tepih, pa tako ne obraća previše pažnje na modne dodatke i imena kreatora čije haljine nosi. Ipak, njezin izgled sa zvjezdanih događanja i njezin izgled u svakodnevnici nemaju veze s vezom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have a funeral today😪 #jenniferlawrence

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Privatno Jennifer preferira široke majice i traperice, a paparazzi su je uhvatili u šetnji u potpuno opuštenom izdanju bez trunke šminke. I u ovom je izdanju lijepa, daleko od toga, no biste li ovu zlaćanu divu prepoznali na cesti ili biste produžili pored nje misleći da je tek jedna od "običnih smrtnika"?

Jennifer se doista fizički transforima za svijet glamura Hollywooda pa ne ostane mnogo od djevojke iz susjedstva, ali neovisno o svom izdanju i dalje ostaje vjerna sebi i stavu snažne, neovisne žene koju nije briga za mišljenje drugih. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +2 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene