Nježna i romantična

Proslava zaruka jedne od najuspješnijih glumica svijeta: Buntovna Jennifer u izdanju u kakvom je rijetko viđamo

Jennifer Lawrence (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence (Foto: Instagram) Jennifer Lawrence (Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 3 Jennifer Lawrence (Foto: AFP) - 1 +2 Jennifer Lawrence (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney tijekom vikenda su proslavili svoje zaruke na privatnoj zabavi u New Yorku.

Lijepa 28-godišnja oskarovka i trgovac nekretninama (34) uskoro će zajedno uskočiti u pustolovinu života – bračnu luku. No prije nego što to učine, Jennifer Lawrence i njezin zaručnik Cooke Maroney svoje su zaruke proslavili na privatnoj zabavi u New Yorku prošlog vikenda. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Uvijek svoja Lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, privatni život i muža krije, ali čini se da joj paše bijeg od javnosti

Dugo se šuškalo da je Lawrence zaručena jer je u nekoliko navrata bila viđena u šetnji s dijamantnim prstenom, a sada je ta glasina konačno potvrđena. 

Za svoju proslavu zaruka Lawrence je odlučila odjenuti šifon haljinu romantične nježno ružičaste boje dizajnerice vjenčanica L. Wellsa. Haljina košta 2300 dolara, a Lawrence ju je vjerojatno odabrala zbog toga što je dizajnerica ujedno i njezina rođakinja. 

Stilisti koji su Lawrence pomogli zaokružiti stajling na svom su Instagramu objavili i njezinu fotografiju u zanosnoj toaleti dok korača kroz romantično osvijetljen vrt. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here she comes! We couldn’t be happier and more excited for #jenniferlawrence to become a #MRS.. this weekend we toasted Jen and her groom to be.. too good of a time was had by all.

Objavu dijeli @ jillandjordan

"Čestitke budućoj gospođi! Savršena JL izgleda kao san", pisalo je uz objavu na Instagramu. 

Potvrđeno je i kako se Lawrence za Maroneya zaručila već u veljači, a jedan od razloga koji čine ovu vezu posebnom i stabilnijom jest i činjenica što Maroney nije dio holivudskog svijeta. 

"On je super tip. Pametan je i zabavan te ne tretira Jennifer kao holivudsku divu, kao što su njezini bivši dečki činili", rekao je izvor blizak paru. 

Podsjetimo, Jennifer Lawrence već je osvojila jedan Oscar, a u 2015. i 2016. bila je i najplaćenija glumica na svijetu. Ujedno je i jedina osoba rođena 1990. koja je osvojila najprestižniju filmsku nagradu. Poznata je po svojim otvorenim i feminističkim stavovima, ali i dobrom smislu za humor. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oscars2018 who else ADORES her dress?🤤🤤

Objavu dijeli Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +1 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene