Iako je bilo onih koji su njezin potez kritizirali te ga nazvali nedamskim ponašanjem, Jennifer je postala viralni hit.

Galerija


Jennifer Lawrence 2018. godine nije osvojila Oscara, ali je bila jedna od glavnih tema večeri.

Vezani članci Brie Larson (Foto: Getty) Ova se glumica opako trudila kopirati Angelinu Jolie i njezinu "poludjelu" nogu s dodjele prije 7 godina Blanca Blanco (Foto: Profimedia) Ups! Djeluje li i vama poznato ovaj pad? Glumica se spotaknula o haljinu i završila na stepenicama

Holivudska miljenica svoj zlatni kipić osvojila je 2013. godine u kategoriji najbolje glumice za ostvarenje u filmu "Silver Linings Playbook", u kojem joj je partner bio Bradley Cooper.

Ipak, 2018. godine o njoj se itekako pričalo nakon prestižne dodjele nakon što je uhvaćena kako s čašom vina u ruci preskače sjedala u losanđeleskom kazalištu Dolby u elegantnoj zlatnoj haljini i crnim štiklama.

Iako je bilo i onih koji su taj njezin potez kritizirali te ga nazvali nedamskim ponašanjem, Jennifer je postala viralni hit, a njezin su primjer idućeg dana slijedile i dvije domaće glumice, ali u jednom zagrebačkom kinu.

Radi se o Nataši Janjić i Tihani Lazović, koje su rekreirale ovaj smiješni trenutak i sve zabilježile na Instagramu.

"Spavaš li mirno, Jennifer Lawrence?" napisala je tada Nataša ispod fotografije na kojoj i one u rukama drže čašete preskaču sjedala u zagrebačkom kinu Europa u također pomno biranim krpicama.

Jennifer to nije prvi oskarovski trenutak za pamćenje jer se svi sigurno još dobro sjećaju njezina pada po stepenicama dok se penjala na pozornicu po zlatni kipić.

S godinama se povukla iz javnosti: Nekad jedna od najuspješnijih glumica slavi 40. rođendan

Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno