Jennifer Aniston tek je nedavno otvorila profil na Instagramu, a već ruši rekorde po sakupljenim lajkovima.

Galerija


Jennifer Aniston još donedavno bila je jedna od rijetkih zvijezda koje nisu imale profil na Instagramu, no prije mjesec dana i ona je pokleknula te otvorila osobni profil - koji je u rekordnom roku uspio sakupiti čak 19,6 milijuna pratitelja. 

Vezani članci Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Glumica fotografijom od 4 milijuna lajkova zapalila društvene mreže: "Prekrasna si iz svih kutova" Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Nakon što je srušila internet, objavila fotku iz davnih dana i sve oduševila: "Uvijek sa stilom"

Prvom objavom doslovno je zapalila popularnu društvenu platformu, a od tada nije stala oduševljavati simpatičnim objavama. Ovog puta svima omiljena glumica objavila je fotografiju sebe i svog psića Clydea, kako sama tvrdi - "svog najboljeg prijatelja". 

"Ženin najbolji prijatelj. Danas vodim Clydea na posao", napisala je glumica uz fotku sa svojim ljubimcem. Očekivano, u samo pola sata sakupila je milijun i pol lajkova, no od slatkog psića mnogima su bile zanimljivije Jenniferine vitke noge. 

"Nisi nimalo ostarila", "Kakve noge", "Prestala sam disati na nekoliko sekundi, prezgodna si","Ti i Clyde ste savršen par", pisali su joj obožavatelji koji su očarani njezinim mladenačkim izgledom u 50. godini. Vitka, dotjerana i simpatična, Jennifer je prava vladarica scene, ali i srca fanova diljem svijeta. 

Još jedan dokaz razdora u obitelji? Izopćena Meghan udaljena iz blizine Kraljice i Kate Middleton