Jennifer Aniston otkrila je da se često zna izolirati od vanjskoga svijeta.

Galerija


Jennifer Aniston ovih dana punom parom promovira svoj novi televizijski projekt "The Morning Show", u kojem joj je glavna partnerica glumica Rease Witherspoon.

Vezani članci Brad Pitt i Angelina Jolie Angelina Jolie napokon se oglasila o susretu para kojem je razorila brak, evo kako je reagirala Jennifer Aniston Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

U sklopu toga Jennifer je u jednom od intervjua za Glamour priznala da se često izolira od svih i tako riskira dodir sa stvarnim svijetom.

"Ponekad se izoliram, nemojte me pogrešno shvatiti, volim biti kod kuće. Dom je vrlo ugodno, sigurno mjesto za mene. Ali ako predugo ostanete kod kuće, vjerojatno ćete se izolirati i neće znati što se događa u stvarnom svijetu", objasnila je Jen.

A stvarni svijet itekako prati što se događa u njezinu svijetu putem društvenih mreža, točnije na njezinu profilu na Instagramu koji je nedavno otvorila i uspjela srušiti cijelu platformu. Njezine objave izazivaju veliki interes njezinih obožavatelja, a dosad ju je zapratilo 18,6 milijuna obožavatelja. 

Njezinu posljednju objavu lajkalo je njih više od 4 milijuna i zaključilo da njihova omiljena glumica izgleda prekrasno iz svih kutova. 

Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici