"Sretan rođendan ovoj nevjerojatnoj osobi", "Volim te, C.C.", napisala je Jennifer Aniston u čestitici koju je posvetila Courteney Cox.

Galerija


Na samom početku svojih karijera glumile su cimerice i najbolje prijateljice u kultnoj seriji "Prijatelji", a Jennifer Aniston i Courteney Cox i danas su jako bliske.

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston u izdanju u kakvom je baš i ne viđamo, ona i najbolja prijateljica nasmijale fanove do suza Courteney Cox - 4 Zeznula se s plastičnom operacijom i javno to priznala, htjela držati korak s 13 godina mlađim dečkom

Aniston je svojoj najboljoj prijateljici poželjela sretan 56. rođendan serijom fotki koju je objavila na Instagramu, a oduševila je svojih 34 milijuna pratitelja.

"Sretan rođendan ovoj nevjerojatnoj osobi", "Volim te, C.C.", napisala je Jennifer u opisu fotografija te joj se ispričala što je zakasnila s čestitkama jedan dan.

Serija "Prijatelji" vratit će se na male ekrane, a iako je snimanje zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, očekuje se kako će se uskoro nastaviti. Jennifer i Courteney bliske su od samog početka snimanja kultne serije, koja je 2004. godine završila nakon deset sezona.

Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?