Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se 2005., no ona se i dalje ne odvaja od nakita joj je darovao.

Galerija


Jennifer Aniston i dan danas nosi zaručnički prsten koji joj je poklonio Brad Pitt još u listopadu 1999., tvrde američki mediji. 

Vezani članci Brad Pitt Dok je čitav svijet brujao o njegovoj skandal vezi, on je po pet sati dnevno sjedio na šminkanju zbog ove uloge Angelina Jolie Poljubac s bratom, krv oko vrata, titula preljubnice i razaračice brakova obilježile su život ove glumice i humanitarke

Brad je za njega iskeširao tadašnjih 500.000 dolara (današnjih 769.00 dolara), a Jennifer se i 15 godina nakon njihovog razvoda ne odvaja od njega. Američki mediji ističu da je glumica nosila prsten s ogromnim dijamantom početkom ove godine na dodjeli nagrada Screen Actors Guild, a bivši supružnici su se tada srdačno pozdravili.  

Brad i Jennifer su se zapričali i pritom smiješili dok je ona lijevom rukom mahala i pokazala impresivan komad nakita. Glumac je tijekom izrade prstena surađivao s draguljarima kako bi sve ispalo prema njegovoj viziji. 

Navodno se dizajn temelji na naušnicama koje je Pitt kupio Aniston. Prsten se sastoji od velikog dijamanta koji okružuju manji. Brad je kasnije tužio dizajnericu nakita Silviju Damiani jer je prodavala replike prstena koji je osmislio s njom. Naime, on je s njom dogovorio da će to biti unikatni primjerak što je ona prekršila.