dragocjena uspomena

Aniston i nakon 20 godina nosi zaručnički prsten Brada Pitta? On je zbog njega završio i na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli su se 2005., no ona se i dalje ne odvaja od nakita joj je darovao.

Jennifer Aniston i dan danas nosi zaručnički prsten koji joj je poklonio Brad Pitt još u listopadu 1999., tvrde američki mediji. 

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Brad je za njega iskeširao tadašnjih 500.000 dolara (današnjih 769.00 dolara), a Jennifer se i 15 godina nakon njihovog razvoda ne odvaja od njega. Američki mediji ističu da je glumica nosila prsten s ogromnim dijamantom početkom ove godine na dodjeli nagrada Screen Actors Guild, a bivši supružnici su se tada srdačno pozdravili.  

Brad i Jennifer su se zapričali i pritom smiješili dok je ona lijevom rukom mahala i pokazala impresivan komad nakita. Glumac je tijekom izrade prstena surađivao s draguljarima kako bi sve ispalo prema njegovoj viziji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EVERY VOTE COUNTS 😉🐾❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Navodno se dizajn temelji na naušnicama koje je Pitt kupio Aniston. Prsten se sastoji od velikog dijamanta koji okružuju manji. Brad je kasnije tužio dizajnericu nakita Silviju Damiani jer je prodavala replike prstena koji je osmislio s njom. Naime, on je s njom dogovorio da će to biti unikatni primjerak što je ona prekršila. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene