Jelena Rozga spremna je za najluđu noć u godini. Na pozornici će se izmjenjivati s popularnom srpskom pjevačicom Anom Nikolić.

Galerija


I dok se diljem Lijepe Naše odvijaju posljednje pripreme za novogodišnji doček, Jelena Rozga sprema se na bijeg. Doduše, samo na kratko i to zbog novogodišnjeg nastupa koji je zakazala u Beogradu. Zajedno sa svojim bendom Rozga će nastupiti na dva mjesta. Jedan dio proslave rezerviran je za jedan beogradski hotel, dok će drugi dio koncerta održati u poznatom klubu.

Vezani članci Slika nije dostupna Urušio se dio zgrade u Beogradu, stanari evakuirani: Već mjesec dana kraj nje kopaju temelje... Vesna Pisarović Najljepše želje: Pogledajte što su vam od srca poručile omiljene domaće zvijezde povodom blagdana!

"Bit će to, sigurna sam, luda i nezaboravna noć i najveća mi je želja da u Novu 2018. svi uđemo zdravi i nasmijani, i da više cijenimo i volimo ljude oko sebe", izjavila je Rozga za SHOWBUZZ.hr.  Na žalost mnogih, Jelena ove godine najluđu noć neće provesti u Hrvatskoj, a mnogi su se nadali njezinu nastupu na splitskoj rivi ili pak glavnom zagrebačkom trgu.

Jelena Rozga (FOTO: Pixsell)
Jelena Rozga (FOTO: Pixsell)

U novogodišnjoj noći na pozornici će se izmjenjivati s popularnom srpskom pjevačicom Anom Nikolić, no o kolegici nije željela govoriti. Ali kad je riječ o planovima, tu je Jelena postala nešto rječitija. "Nakon radne Nove godine spakirat ću kofere i uzeti odmor od desetak dana", kaže nam Jelena koja je ostala tajanstvena kad je u pitanju destinacija na kojoj će napuniti baterije.

Iza Jelene je izrazito uspješna godina u poslovnom smislu, ali i burna u privatnom, pa joj je odmor itekako potreban prije no što se vrati mikrofonu i svojoj vjernoj publici s novim pjesmama.