Jelena Rozga i Stjepan Hauser prekinuli su nakon dvije i pol godine veze. Pjevačica se obratila medijima povodom prekida!

Galerija


Jelena Rozga i Stjepan Hauser prekinuli su nakon dvije i pol godine veze. Pjevačica se oglasila o njihovu prekidu i rekla kako se okreće budućnosti i novim životnim radostima!

Vezani članci Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Kad se Jele pojavi s dječjim kolicima, zbuni sve oko sebe,ali fanovi se slažu: ''Baš ti pristaju'' Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

„Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete“, poručila je Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.

Stjepan Hauser, Jelena Rozga (FOTO: Instagram)
Stjepan Hauser, Jelena Rozga (FOTO: Instagram)

Vijest da Stjepan i Jelena prekidaju nakon nešto manje od tri godine veze jutros je iznenadila sve. Nitko ne zna točan razlog prekida, no pretpostavlja se da je svemu kumovala česta razdvojenost zbog obveza. Sad već bivši partneri nedavno su se zajedno uselili u stan u centru Zagreba, a viđeni su zajedno i tijekom ljeta.

Svojedobno je slovenska numerologinja Karin još u studenom 2015. godine nagovijestila da će se njihova veza prekinuti burno i brzo. Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su i javno priznali.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)