ovo će biti hit!

Jelena Rozga nakon šest godina konačno potvrdila nešto na što se čekalo: "Sretna sam i uzbuđena!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga je obradovala svoje obožavatelje najavom nove pjesme koju je snimila u duetu s popularnim srpskim pjevačem.

Pjevačica Jelena Rozga konačno je snimila dugoočekivani duet sa svojim kolegom iz Srbije, Sašom Matićem.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš blista! Jelena Rozga u košulji neobičnog kroja pokazala goli trbuh, a za široki osmijeh na licu zaslužan je muškarac od kojeg se nije odvajala

Suradnju su najavljivali još prije šest godina, uoči svojeg zajedničkog koncerta u Makarskoj, no ona se ipak dogodila tek sada.

"Godinama se Saša i ja dogovaramo oko dueta... 'Kada dođe ona prava, odmah ulazimo u studio'... i evo, to se desilo s ovom divnom baladom. Jedva čekam da je i vi poslušate, premijerno u srijedu 15.12.21 u podne na YouTube kanalu mog prijatelja Saše Matića, kada će predstaviti i svoj album 'Dva života'", napisala je Rozga na svojem Instagramu uz isječak iz spota za pjesmu koja nosi naziv "Ti i ja".

"Sretna sam i uzbuđena!", dodala je uz još jednu objavu kojom je najavila pjesmu.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Dobitna kombinacija", "Jedva čekamo", "Napokon", "Vrijedilo je čekati", samo su neki od komentara Rozginih oduševljenih obožavatelja, koji su se dugo nadali ovom duetu, a mnogi su pohvalili i njezin besprijekoran izgled u spotu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene