Pravo iznenađenje!

Rozga najavila veliku novost, ali to je umalo palo u drugi plan zbog oblina koje je istaknula u haljini za dive!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga je zavodljivo pozirala u glamuroznoj bijeloj haljini i najavila iznenađenje koje priprema.

Jelena Rozga najavila je na svojem profilu na Instagramu veliko iznenađenje koje priprema svojim obožavateljima, a sve to uz zavodljivo izdanje u kakvom je već neko vrijeme nismo vidjeli i komplimenti su se brzo zaredali.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Spremamo vam jedno veliko i lijepo iznenađenje", napisala je Jelena uz fotografije na kojima pozira u bijeloj haljini, u kojoj je istaknula sve svoje atribute, a posebno je do izražaja došla njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Dama, prava gracia", "Kako je moguće da si svaki put sve ljepša?", "Definitivno najljepša", "Čista magija", "Zračiš ljepotom", "Ajme, anđeo", "Kako si elegantna, predivno", "Bravo ljepotice jako si lijepa i zgodna", "Melem za oči", "Najljepša žena na svijetu", pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

Jelena je nedavno plijenila veliku pozornost na predstavljanju H&M-ove kolekcije Innovation Circular Design Story u Zagrebu gdje se pojavila s trenerom i bliskim prijateljem Antom Burazinom, s kojim je u zadnje vrijeme često viđamo, a svojim modnim odabirima su se pobrinuli i da svi znaju da su došli skupa. 

Nedavno su se zajedno pojavili na premijeri filma "Deset u pola" u Zagrebu, a i tada su se modno uskladili. Iako se mnogi slažu kako bi bilo sjajan par, Rozga je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna, nakon što je se ovo ljeto povezivalo sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom.

Njezina zadnja poznata ljubavna veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. godine, nakon što su skupa bili dvije godine, a odonda detalje svog privatnog života vješto krije od očiju znatiželjne javnosti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene