Jelena Rozga se pojavila na predstavljanju nove modne kolekcije u Zagrebu u društvu frajera s kojim je u zadnje vrijeme često viđamo, a opet su se i modno uskladili.

Galerija Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 1 +26 Jelena Rozga - 2

Pjevačica Jelena Rozga nije propustila predstavljanje H&M-ove kolekcije Innovation Circular Design Story u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, gdje se pojavila u zgodnom društvu.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga odgovorila na medijske napise o ljubavnom životu: "Mogu reći da sam sretna!" Jelena Rozga Jelena Rozga zasjeni sve i u najjednostavnijem izdanju, pripijena opravica u kojoj se pojavila istaknula je njezinu vitku liniju!

Radi se o njezinu treneru i bliskom prijatelju Anti Burazinu, s kojim je u zadnje vrijeme često viđamo, a svojim modnim odabirima su se pobrinuli i da svi znaju da su došli skupa.

Oboje su nosili odijela, Jelena bijelo, a Ante crno, te su nasmiješeni skupa pozirali okupljenim fotografima.

Jelena je u strukiranom sakou sa seksi prorezima istaknula i svoju vitku figuru, a oduševila je i šminkom.

Rozga i Ante i nedavno su se zajedno pojavili na premijeri filma "Deset u pola" u Zagrebu, a i tada su se modno uskladili.

A iako se mnogi slažu kako bi bilo sjajan par, Rozga je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna, nakon što je se ovo ljeto povezivalo sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom.

Njezina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. nakon što su skupa bili dvije godine, a odonda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

Lepa Brena pokazala kako je izgledala na svojem vjenčanju prije 30 godina, bila je to najveća svadba u povijesti Jugoslavije! Lepa Brena Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena i Boba Živojinović +25 Lepa Brena i Boba Živojinović

Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 2 +25 Nicole Kidman - 5

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju