Jelena Rozga pokazala je na Insatgramu kako je izgledala prije 20 godina pa dobila niz komplimenata na račun izgleda.

Galerija


Pjevačica Jelena Rozga podsjetila je svoje pratitelje i obožavatelje na društvenim mrežama kako je izgledala prije čak 20 godina, kada je tek bila na počecima svoje uspješne pjevačke karijere.

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga Barbara Vicković - 3 Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

43-godišnja Jelena objavila je fotografiju na kojoj u ležernom izdanju pozira ispred svog crno-bijelog portreta snimljenog davnih dana, a uskoro je dobila i niz komplimenata jer su mnogi zaključili da se gotovo nimalo nije promijenila.

"Nekad i sad", napisala je kratko uz objavu.

"Tko je lijep, uvijek je lijep", "Uvijek ista", "Lijepa tad, lijepa sad", "Najljepša si", "Ostala si uvijek ista", "Kao vino", "Što nekad i sad, ja sam mislila da je ovo sad? Nigdje promjene", "Lipa si lipa, anđeli ti sliče", "Sve ljepša", "Apsolutna dominacija", "Nema razlike, ljepota postojana svih ovih godina", zaključili su njezini pratitelji.

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila