novi par?

Jelena Rozga u vezi s jednim od omiljenih domaćih chefova? Prijatelji kažu da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni!

Jelena Rozga Jelena Rozga PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Galerija

Mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par, a njihovi prijatelji su potvrdili da su u vezi već neko vrijeme. Par se o svemu još nije očitovao.

Jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin i naša popularna pjevačica Jelena Rozga su u vezi već neko vrijeme. Story.hr od izvora bliskih paru doznaje da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Što se tu događa? Rozga i naš poznati chef uhvaćeni na kavi u Zagrebu, još od ljeta prošle godine šuška se da su više od prijatelja!

Par sretne vijesti nije još potvrdio, a čini se kako su komentari njihovih prijatelja posljednjih mjeseci bili opravdani. Naime, mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par.

Podsjetimo, Jelena Rozga je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, a od onda je privatni život skrivala koliko je mogla. Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene