Mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par, a njihovi prijatelji su potvrdili da su u vezi već neko vrijeme. Par se o svemu još nije očitovao.

Galerija


Jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin i naša popularna pjevačica Jelena Rozga su u vezi već neko vrijeme. Story.hr od izvora bliskih paru doznaje da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni.

Vezani članci Ante Burazin i Jelena Rozga Jelena Rozga pozirala u zagrljaju zgodnog trenera i pohvalila se impresivnim rezultatima treninga Jelena Rozga - 1 Rozga sve osvojila zamamnom kombinacijom, jedan detalj na fotografiji iskočio je u prvi plan

Par sretne vijesti nije još potvrdio, a čini se kako su komentari njihovih prijatelja posljednjih mjeseci bili opravdani. Naime, mnogi su pričali kako bi Pažanin i Rozga bili sjajan par.

Podsjetimo, Jelena Rozga je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, a od onda je privatni život skrivala koliko je mogla. Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.

Evo koga ljubi Talijan za kojim je poludio cijeli svijet: Ona je tetovirana ljepotica čiji je Instagram prepun golišavih fotki!

Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!