Odabrali zanimljivo ime

Iza Jelene i Momčila neprospavana noć! Zgodni glumački par dobio svoje prvo dijete, evo kako se zove

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Galerija

Glumački par vjenčao se u svibnju ove godine, a sada im je stigla kćerkica.

Jedna od najljepših i najpoznatijih domaćih glumica po drugi je put postala majka.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Radi se o glumici Jeleni Perčin, koja je kćerkicu rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Otac djeteta Jelenin je suprug, glumac Momčilo Otašević, koji je čitavo vrijeme bio uz svoju hrabru suprugu, a glumcu je ovo prvo dijete.

Momčila sada čekaju slatke očinske brige, a zatim i povratak na set nove serije "Na granici", koju ćete uskoro gledati na Novoj TV.

Sestri se jako veseli i Jelenina devetogodišnja kćer Lota, koju je dobila u prvom braku, sa zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem. Prema pisanju Jutarnjeg lista, ponosni roditelji djevojčici su dali ime Maša.

Podsjetimo, par je u svibnju ove godine uplovio u bračnu luku nakon dvije i pol godine veze, a vjenčanje je održano u Crnoj Gori.

"Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", komentirala je Jelena odnos s mladim crnogorskim glumcem za IN magazin.

Čestitke sretnim roditeljima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene