Glumački par vjenčao se u svibnju ove godine, a sada im je stigla kćerkica.

Galerija


Jedna od najljepših i najpoznatijih domaćih glumica po drugi je put postala majka.

Radi se o glumici Jeleni Perčin, koja je kćerkicu rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Otac djeteta Jelenin je suprug, glumac Momčilo Otašević, koji je čitavo vrijeme bio uz svoju hrabru suprugu, a glumcu je ovo prvo dijete.

Momčila sada čekaju slatke očinske brige, a zatim i povratak na set nove serije "Na granici", koju ćete uskoro gledati na Novoj TV.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: PIXSELL)
Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: PIXSELL) - 2

Sestri se jako veseli i Jelenina devetogodišnja kćer Lota, koju je dobila u prvom braku, sa zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem. Prema pisanju Jutarnjeg lista, ponosni roditelji djevojčici su dali ime Maša.

Podsjetimo, par je u svibnju ove godine uplovio u bračnu luku nakon dvije i pol godine veze, a vjenčanje je održano u Crnoj Gori.

"Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", komentirala je Jelena odnos s mladim crnogorskim glumcem za IN magazin.

Čestitke sretnim roditeljima!