Akin Akinozu se ne miče s Instagram profila Jelene Karleuše, a to je saznala njegova zaručnica Sandra Pestemalcijan.

Galerija


Markantni Turčin Akin Akinozu (29) osvojio je domaću publiku, posebno žene u popularnoj seriji "Ljubav osvetnika".

Vezani članci Jelena Karleuša Oskudni bikini zvijezdi regije jedva je pokrio bujne obline i strateška mjesta, a komentari zaluđenih fanova brzo su pali Jelena Karleuša - 10 U možda najriskantnijoj haljini dosad zbunila mnoge, nisu znali gdje bi gledali, a u fokusu je bio i dio tijela koji je operirala

Kako pišu srpski mediji, glumac se našao u problemima zbog pjevačice Jelene Karleuše (41). Naime, njegova zaručnica Sandra Pestemalcijan otkrila je da je zaluđen Jelenom uhvativši kako stalno provodi vrijeme na njezinom Instagram profilu. Express tabloid tvrdi da je Akin zaluđen Karleušinim fotografijama i snimkama nastupama. 

Zbog toga svoje opsesije možda ostane i bez zaručnice. "Trebali su se vjenčati u lipnju, ali od toga, kako se čini, neće biti ništa. Doslovno se ne miče s Jelenino Instagrama. Sandri je odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pjevačicom", rekao je izvor blizak paru. 

Navodno je Sandra bila toliko ljutita da je na nekoliko dana otišla iz njihovog zajedničkog stana. Glumac je vidio Jelenu i uživo da je njezin muž igrao za turski Bešiktaš.

"Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu, jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Akin je i tada primijetio kakva je ona 'ribetina'. A sad kad je čuo da će možda Duško zaigrati za neki turski klub, totalno se 'pomamio'. Zato je i otišao na Jelenin profil, da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna", ispričao je izvor. 

Inače, tek je početkom ove godine do javnosti došla informacija da je Akin zaručen. O Sandri se zna samo da je jemenskog porijekla i nije javna ličnost. 

 

Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama