Jelena Karleuša obukla je pleteni kostim koji je jedva pokrio njezine intimne dijelove.

Galerija


Pjevačica Jelena Karleuša (42) nema nikakve zadrške, kako se čini, kada je riječ o golotinji, pa svaki put ide korak dalje sa svojim fotografijama na Instagramu. 

Vezani članci Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik otvoreno o svojoj prvoj kolekciji, majčinstvu ali i braku: "Veza od 7 godina dođe kao veza koja traje 42 godine" Ella Dvornik (Foto: Instagram) Mnogima je bolje od originalne verzije: Ella Dvornik zapjevala Karleušinu pjesmu i fanove ostavila u šoku

"Mir, ljubav i odje*ite, hejteri", napisala je Jelena pokraj jedne od fotografija. Pjevačica je pozirala u neobičnom crnom pletenom kostimu koji je malo toga prepustio mašti, donji dio su bile tangice, a stražnjicu je tek prekrila s tri velika crvena slova "BAM". Fotografije možete pogledati ovdje

Mnogi su ju zbog novih fotografija prozvali da je loša majka i domaćica, a njezini obožavatelji stali su u obranu. "Više ste mi preko glave s tim primitivnim komentarima o djeci, domaćicama, udatim ženama. Ovakve fotografije imaju i J. Lo., Rihanna i Beyonce, a mi pljujemo samo naše", napisala je jedna pratiteljica. 

"Toliko svi idete u ekstreme da mi je ovakva slika sasvim obična, što je žalosno. Ljudi hodaju goli, pokazuju dijelove tijela, naravno, rade što hoće. Više ništa nije skandalozno, probili ste taj krov odavno", nadovezala se druga pratiteljica. 

Oglasila se i jedna od naših najpoznatijih i najuspješnijih influencerica Ella Dvornik. "Da ja imam takvo tijelo, i ja bih ga pokazivala. I kad budem imala 70 godina, onda bih si to uokvirila da svi vide kakva sam bila", istaknula je Ella. 

Mnogi obožavatelji komentirali su i da su golišave fotografije sigurno najava za Jelenin novi singl "La bomba", o kojem je ranije pričala. 

Tko bi rekao da joj je on tata? Skinula se i pokazala da na njezinu tijelu nema nijedne mane