uvijek iznenadi

Lateks-kombinacija boje kože jedva joj je obuzdala bujne obline, fanovi u transu: "Nabijaš komplekse ostatku svijeta"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša ponovno je u prvi plan stavila svoje bujne obline, a pojavila se u izdanju kojim je oduševila obožavatelje.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša svakim pojavljivanjem u javnost izazove buru reakcija, a najnovijim stajlingom i ovoga je puta iznenadila. Na snimanje nove emisije Grand Specijal pojavila se u lateks-kombinaciji boje kože.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

U prvom planu bile su njezine bujne obline koje je jedva obuzdala, a stil je upotpunila kovrčavom frizurom. 42-godišnja Jelena se stajlingom pohvalila i na Instagramu gdje ima 2,2 milijuna pratitelja, a u samo nekoliko minuta dobila je brojne komplimente na račun svog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending nudes😉

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Goriš", "Najbolja na svijetu", "Karizmatična i upečatljiva", "Nabijaš komplekse ostatku svijeta", "Boginja", samo su neki od komentara njezinih zadivljenih fanova.

Osim po svojim pjesmama, Jelena Karleuša javnosti je poznata i po oštrom jeziku, ali i golišavim odjevnim kombinacijama.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene