Jelena Karleuša je spremno pozirala fotografima u ultra-kratkoj haljini, a nekim se fotografijama pohvalila i na Instagramu.

Galerija


Pjevačica iz susjedne nam Srbije, uvijek atraktivna Jelena Karleuša pobrinula se da ponovno bude glavna zvijezda dolaska na snimanje nove emisije Grand Specijal i to zahvaljujući pomno odabranom stajlingu.

Vezani članci Jelena Karleuša Svi se čude kostimu koji je obukla: Njezini fanovi od nje su navikli baš na sve, ali sad je stvarno šokirala Jelena Karleuša Na prvu se učinilo da na sebi ima više materijala nego dan ranije, a onda je izašla iz auta i pokazala svu svoju raskoš

42-godišnja Jelena ovaj se put pojavila u uskoj srebrnoj haljini ispod koje čini se nije nosila grudnjak i u kojoj je pokazala svu raskoš bujnog dekoltea, a mnogi se pitaju je li uopće odijenula i gaćice. Kombinaciju je upotpunila odgovarajućim čizmama i srebrnom ogrlicom, a kosu je nakovrčala i podigla u punđu.

Pjevačicu su okupljeni fotografi snimili nakon što je izašla iz luksuznog automobila koji ju je dovezao, a počastila ih je s nekoliko grimasa, srednjim prstom i plaženjem jezika pa možemo pretpostaviti da joj se nije svidjela njihova prisutnost.

No Jelena se spremno pohvalila izazovnim stajlingom na Instagramu gdje ju prati 2,2 milijuna ljudi.

"Da ti nije malo premala ta haljina", "Svaka čast i samo naprijed", "Mačka u čizmama", "Bomba si", "Bez teksta sam", "Raspad sistema", "Ti si vrh, ostale nisu ni dno", "Nisi realna, jezivo", neki su od tisuća komentara koje je dobila samo sat vremena.

Tužna Severina objavila dirljiv video, malo tko je ostao ravnodušan: "Što se isplakah"