postao popularan

Borba za velike mačke ide dalje: Suparnik Joea Exotica dobio svoj reality show u kojem će sve otkriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeff Lowe i njegova supruga Lauren u novom će reality showu otkriti sve detalje odnosa s Joeom Exoticom koji trenutačno služi zatvorsku kaznu.

Zvijezda dokumentarne serije "Tiger King", Jeff Lowe, otkrio je kako su on i njegova mlađahna supruga Lauren dobili vlastiti reality show.

Pogledaj i ovo showbuzz Sud odredio Preokret u šokantnoj priči koju je pratio cijeli svijet: Kontroverznom Joeu Exoticu uzeli zemlju i dali je ženi koju je planirao ubiti

"Ispričat ćemo svoju stranu Tiger Kinga s dokazima svega. Serija će pratiti sve te prekrasne životinje iz zoološkog vrta Joea Exotica u nove nastambe", objavio je Lowe. Dodao je kako će njegov show otkriti puno više detalja o vezi koju je imao s kontroverznim vlasnikom zoološkoga vrta koji je trenutačno u zatvoru.

"Prikazat ću i kakav je zaista život nekoga tko posjeduje veliki zoološki vrt i brine o brojnim životinjama, a u isto se vrijeme mora boriti s udrugama za zaštitu životinja", objasnio je Jeff.

Kaže kako je reality show trenutačno tek u pripremi, a nije otkrio kada će se početi prikazivati, piše Daily Mail. Ističe da je jako teško raditi bilo kakve planove zbog pandemije koronavirusa, no sretan je što će moći ispričati svoju stranu priče.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako će zoološki vrt koji je nekada bio u vlasništvu Joea Exotica pripasti njegovoj najvećoj suparnici, Carole Baskin. Exotic je završio u zatvoru jer je planirao njezino ubojstvo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene