Sud je zemlju zvijezde dokumentarca Tiger King dodijelio njegovoj suparnici.

Galerija


Zoološki vrt koji je nekad bio u vlasništvu kontroverznog Joea Exotica, zvijezde Netflixova megapopularnog dokumentarca Tiger King, završit će u rukama njegove najveće rivalke Carole Baskin, u čijem je planiranju ubojstva Exotic sudjelovao, javlja BBC.

Vezani članci Tiger King Posebna epizoda "Tiger Kinga" otkrila je nove detalje o Joeu Exoticu, jedan od njih posebno je skrenuo pažnju Tiger King Kontroverzna zvijezda serije o kojoj svi pričaju trenutačno je u zatvoru, a i tamo ima velike snove

Sud je dosudio da Carole Baskin stječe kontrolu nad zemljištem u Oklahomi. To je dio presude u sporu oko autorskih prava na ime Exotic, vrijednom milijun dolara.

Joe Exotic trenutno je na odsluženju kazne zatvora od 22 godine zbog sudjelovanja u planiranju ubojstva i zlostavljanja životinja.

Trenutnom upravitelju zoološkog vrta rečeno je da zemljište mora napustiti u roku od 120 dana. 

Dokumentarac Tiger King, koji je postao popularan u ožujku na platformi Netflix priča je o životu Joea Exotica i njegovom rivalstvu sa Carole Baskin, vlasnicom skloništa za životinje na Floridi. On je osobenjak i vlasnik privatnog zoološkog vrta u kojem drži mnoge divlje mačke. Baskin je vasnica utočišta za životinje koja i sama drži velike mačke. Njihov zamršeni odnos tema je dokumentarca za kojeg su mnogi govorili da je nešto najluđe što se može pogledati.