Šuška se da je Meghan Markle samo četiri mjeseca nakon rođenja Archieja opet trudna.

Galerija


Posljednji put kada je objavljena sretna vijest da kraljevska obitelj dobiva novog člana Meghan Markle i princ Harry bili su na kraljevskoj turneji Australijom, a vojvotkinja je cijelo vrijeme prikrivala svoj trudnički trbuščić širokim haljinama i kaputićima. 

Vezani članci Princ Harry, Meghan markle, Archie Maleni Archie zvijezda je preslatke božićne čestitke princa Harryja i Meghan, koji Božić neće provesti s kraljicom Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Princ Harry prkosi Kraljičinoj volji: Da bi umaknuo njezinu utjecaju, vodi obitelj na drugi kraj svijeta

Mnogi misle da se povijest upravo ponavlja. Naime, Meghan i Harry trenutačno sa svojim sinom Archiejem putuju Afrikom na desetodnevnoj turneji tim egzotičnim kontinentom, a ponosna mama Meghan blista u lepršavim haljinicama kroz koje kao da se nazire - trudnički trbuščić?

Ako se doista ispostavi da su nagađanja istinita, to će značiti da je Meghan ostala trudna neposredno nakon što je rodila Archieja u svibnju. Takav razvoj događaja ne bi bio previše iznenađujući jer Meghan ima već 38 godina. 

S obzirom na to, kao i na činjenicu da vojvotkinja i vojvoda od Sussexa žele imati dvoje djece, ne bi čudilo da su se odmah bacili na posao i odlučili Archieju podariti brata ili sestricu. 

Odjevne kombinacije koje Meghan ovih dana nosi, a koje nerijetko ističu njezin ispupčeni trbuh, mogle bi stoga biti prvi znak druge trudnoće slavnog para. 

S druge pak strane, mnogi govore i da su to neutemeljena naklapanja, već se jednostavno radi o kilogramima koje Meghan još nije uspjela skinuti nakon prve trudnoće. Kako god bilo, istina će se brzo otkriti jer se ovakve stvari ne mogu baš dugo skrivati. 

Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!