Nije stalo u kadar?

Nedavno se hvalio veličinom svoje muškosti na Instagramu, a ona mu je sada kompjuterski uklonjena

Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) +0 Jason Derulo (Foto: PR) Galerija

Jason Derulo zapalio je društvene mreže vrućom fotografijom s Balija koju je Instagram brzo uklonio.

O "alatki" Jasona Derula raspravlja se posljednjih mjesec dana otkad ju je pokazao na Instagramu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Točnije, svjetski poznati glazbenik njome se pohvalio vrućom i mokrom fotografijom s Balija na kojoj pozira samo u crnim boksericama, a u komentarima je dokazao kako je itekako svjestan njezine veličine.

"Dobro jutro", napisao je pored spomenute fotografije, a kada ga je jedna obožavateljica upitala što to ima u boksericama, kratko joj je odgovorio "anakondu".

"Nemojte lagati, jeste li zumirali?" upitao je milijunske obožavatelje, no ubrzo mu je Instagram obrisao fotografiju te mu poručio kako je prevulgarna.

"Ne razumijem. Imam donje rublje. Ne mogu si pomoći što mi je toliko velik", komentirao je, dok su se mnogi njegovi obožavatelji složili s tim kako je to "spolna diskriminacija".

Sada je njegov ponos ponovno u središtu pozornosti medija jer mu je on kompjuterski izbrisan u filmu "Cats" u kojem je dobio ulogu.

"Kompjuterski su mi ga izbrisali, vidio sam u traileru, 125 posto jest da su ga izbrisali", tvrdio je Jason nedavno poznatom voditelju Andyju Cohenu, koji je bio jako znatiželjan u vezi s tim.

U našoj galeriji prosudite sami o čemu se ovdje radi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) +1 Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Celebrity S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene